Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ужасът продължава по Китайски: Жертвите в Италия повече от обявените

21 МИЛИОНА ИЗЧЕЗНАЛИ в Китай при COVID-19

Ужасът продължава: Жертвите в Италия повече от обявените

Представители на властите в Северна Италия изразяват опасения, че жертвите на коронавируса са повече от тези, които се съобщават официално, предаде Франс прес.

В община Нембро, намираща се в непосредствена близост до Бергамо, италианския град, засегнат най-сериозно от пандемията от коронавирус, и с население от 12 000 души, официалният брой на починалите от Ковид-19 е 31, пишат в статия, публикувана днес във в. "Кориере дела сера", Лука Форести, представител на здравните власти, и Клаудио Канчели, кмет на Нембро.

"Нещо в тази бройка не ни се стори убедително и отидохме да проверим статистиките за средния брой на починалите в общината за периода януари-март през минали години. Броят на починалите при нормални условия се оказа около 35 души, а тази година сме регистрирали 158, т.е. със 123 повече от обичайно", пишат Форести и Канчели, които са лекари по образование. Те разкриват също, че и в други малки общини в региона се наблюдава същата аномалия.

Коронавирусът предпочита близките на комунистически Китай – Тежките огнища на COVID-19 показват кои са близките на Пекин

Глобалната пандемия е могла да се избегне, ако Китай е действал по-рано, открива проучване

Намаляващият брой на заразени е политическо решение. Само 7% от труповете се отчитат в крематориум. Поръчани са един милион торби за трупове от фабрика през февруари: Китайският режим разпространява дезинформация, за да скрие произхода на ККП-вируса

8 МИЛИОНА ИЗЧЕЗНАЛИ, Пекин твърди „Няма нови инфекции“

Кметът на Бреша Емилио Дел Боно също твърди от вчера, че броят на заразените и починалите от коронавируса е по-голям от този, който се съобщава официално.

Италия, където има близо над 80,000 заразени и над 8,000 смъртни случая от коронавирус, остава страната, най-тежко засегната от пандемията в Европа, отбелязва Франс прес.

Най-важното за оцеляване от ККП-вирусът (Ухан вирус)

Източник/ци:

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!