Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Харвардско разрешение на въпроса с коронавируса

Бойко Борисов, Генерал Мутафчийски, Румен Радев

Българи, завършили Харвард, казаха на Борисов и Мутафчийски как да преборят заразата

Възпитаниците на Харвард Асен Василев и Кирил Петков предлагат на правителството работещ план за действие, с който да се овладее по-бързо и по-ефективно ситуацията с коронавируса в България.

Идеята им е интересна не само защото ще се знае колко хора носят заразата, но и много ефективна, тъй като в близка перспектива набелязаните от тях мерки ще дадат шанс на бизнеса по-бързо да започне отново работа на бързи обороти.

От гледна точка на това, че в България тепърва се очаква да настъпи пикът на заболелите, както и че ще се натовари изключително много здравната система на страната, Асен Василев и Кирил Петков смятат, че с предложените от тях мерки ще се запази капацитетът на болниците, ще се знае кои са носители на вируса, а наистина здравите хора ще могат да застанат отново на работните си места, за да не се стига до икономически колапс в следващите месеци.

Според Кирил Петков сега цялото население се намира в изолация, а под карантина са и носители на вируса, и такива, които са здрави. В същото време си вкарваме отвън хора, които се прибират в България – те се подлагат на доброволна карантина, но не се знае доколко този механизъм работи.

Най-важното за оцеляване от ККП-вирусът (Ухан вирус)

Източник/ци: https://7dnibulgaria.bg/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!