Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Поклон! Бербатов с дарение към лекарския съюз и призив към всички българи

Димитър Бербатов използва личния си профил във Фейсбук и направи обръщение към българите.

Звездата на футбола ни, който официално не играе от есента на 2019-а, призова за спазване на мерките, наложени в борбата с разпространението на Covid-19. Бербатов благодари на медицинските лица и институциите, които са на първа линия в битката, и обяви – направил е лично финансово дарение за Българския лекарски съюз.

Ето избрано от думите на Бербатов в социалните мрежи, а долу вижте и видеото.

“Здравейте, приятели,

Намираме се в една безпрецедентна и кризисна ситуация. Искам да изкажа благодарност към всички медицински лица, сестри, лекари, болници… към националния оперативен щаб, към институциите… към тези, които правят всичко възможно, за да спрат разпространението на този вирус.

Благодаря ви!

Въпреки че майка ми е бивш медицински работник и съм запознат как се случват нещата, не мога да си представя какво става сега с тях – емоциите, усилията, неприбирането у дома…

Реших да направя лично финансово дарение към Българския лекарски съюз, с който да бъдат закупени консумативи и всички лекари, които са на първа линия, да бъдат защитени.

Нека помогнат и други – кой колкото може.

За всички останали: Нека си останем вкъщи! Всички сме заедно в това! Разбира се, има и хора, които трябва да работят и сега…

Другите – останете си у дома. Когато излизаме, да спазваме предпазните мерки, маски, очила, ръкавици… Да спазваме дистанция. Апелирам да сме внимателни!

Чух нещо онзи ден – в тези дни, в които няма толкова движение и хора, реките и въздухът са станали по-чисти… Затова може би трябва да помислим, когато минем заедно през това предизвикателство, как ще продължим нататък.

Още веднъж, благодаря на всички, които се грижат за нашето здраве и безопасност!”

безопасност!”

Най-важното за оцеляване от ККП-вирусът (Ухан вирус)

Източник/ци: https://www.informiran.net/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!