Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Народното събрание реши, че българите трябва да оцеляват сами

Затворени по къщите, без работа, без възможност да изкарват сами хляба си.
Също така реши, че надвзетите партийни субсидии могат да се върнат до края на другата година, тоест удължават срока. Колко са няколко милиона повече или по-малко? За заплатите си нищо не казаха, разбира се.
На фона на европейски депутати, които се отказват от възнагражденията си и ги даряват на болници. Дори в Албания намалиха наполовина заплатите на правителството и депутатите за времето на карантината.

Днес търговски вериги призоваха да се наложи вето над разпоредбата, която предвижда таван на цените за определени основни стоки. Огромна наглост и алчност на фона на всеобщата трагедия. Заплашиха дори с изчезване на стоките, търговия на черно и т.н. Без да коментират, че със затварянето на другите магазини, техният оборот за голяма част от нехранителните стоки ще се увеличи многократно. По време на чума, някои решават, че ден година храни!

Кредитите си остават. Наемите си остават. Ипотечните заеми си остават. Данъците и осигуровките си остават. Сметките за консумативи остават. Изчезват само заплатите, хонорарите, спестяванията ни. Никаква мисъл какво ще правят хората, когато изядат спестяванията си – ако ги имат. Повечето имат само кредити и никакви спестявания! То е ясно, че данъци, осигуровки и кредити първи ще отпаднат от семейните лотарии, но когато положението стигне до там, че няма пари за хляб?!?

За пореден път властта показа, че е заинтересована единствено от личните си интереси. Че предпочитат да правят циркове в Народното събрание и да се опияняват от собствените си думи. Но не и да помогнат на народа.
Нас….вируси ни яли!

Глобалната пандемия е могла да се избегне, ако Китай е действал по-рано, открива проучване

Тайната история на коронавирусното биооръжие

Адв. Елена Гунчева, Фейсбук

Коректното име: “ККП-вирус” – за да разграничим жертвите от виновниците

"Глобалната пандемия от коронавирус трябва да послужи за зов за пробуждане на света... Китайският режим е проблемът, а не решението"

Китайският режим разпространява дезинформация, за да скрие произхода на ККП-вируса (Вирус на Китайската комунистическа партия) – ВИДЕО

Глобалната пандемия е могла да се избегне, ако Китай е действал по-рано, открива проучване

Китайската комунистическа партия е отговорна за глобалното разпространение на коронавирус – ВИДЕО

Китайският коронавирус е биологично оръжие, създадено от китайската армия

Експерт: Китайският корона вирус е създаден в лаборатория в Ухан като биологично оръжие

"Всичко е фалшиво" - Жители на Ухан разобличават "намаляващите" случаи на коронавирус в Китай

Връзката на коронавируса от Ухан с древни пророчества

Коронавирусът предпочита близките на комунистически Китай – Тежките огнища на COVID-19 показват кои са близките на Пекин

Източник/ци: https://www.informiran.net/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!