Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Фейсбук коментира монолога на Борисов: "Бойко Борисов, комунист, комунист. КАЖИ КЪДЕ СА ПЕТТЕ МИЛИАРДА! Баце по новият ти закон за фалшиви новини пръв си

.

Фейсбук коментира монолога на Борисов в отговор на президентското вето на Румен Радев на извънредния закон.

Валери Григоров:

Г-н Премиер,
звучите тъжно и жалко, правейки анализ на криминалния преход днес, когато трябва да чуете КАКВО КАЗВАТ ПРЕЗИДЕНТЪТ НА РЕПУБЛИКАТА И БЪЛГАРСКИТЕ ГРАЖДАНИ ! Президентът имаше брифинг 7 минути, а Вие г-н Премиер, се оправдавате повече от час!
Г-Н ПРЕМИЕР, СЪС ЗАКОНА ЗА ИЗВЪНРЕДНОТО ПОЛОЖЕНИЕ ВИЕ ВЕЧЕ СТЕ ПОДГОТВИЛИ ИЗВЪНРЕДНОТО ПОЛОЖЕНИЕ ДА ПРОДЪЛЖИ ПРЕВРЪЩАЙКИ ГО В ДИКТАТУРА !

Милен Ганев:

„Ния да не сме правени у…“

Довършете изречението на премиера от брифинга му след ветото на Радев:

а/ спалнята
б/ хола
в/ гората
г/ друго место

Победителят печели предпазна маска

Таня Анастасова:

БОРИСОВ, СТИГА С ТЕЗИ ТЪПИ ПРОПОВЕДИ !
КАЖИ КЪДЕ СА ПЕТТЕ МИЛИАРДА!

Мая Бабанска:

И новина от последните секунди. Световната здравна организация е установила, че всеки, който е изгледал логорейния Му брифинг от край до край, е развил естествен имунитет както към короната, така и към всички други вируси и заболявания, известни на нАуката.
Започва незабавното му излъчване в световен мащаб.
Човечеството е спасено.

К’во става, че го изключих. Влезнаха ли вече психиатрите?

Стела Николова:

Някой да обясни на Буци, че когато президента наложи вето на закон, това не е за да прави напук на правителството!
Държавата ще я счупим от егото на премиера!
Бизнесът не е само от олигарси, засега! След извънредното положение може и за стане, ако това е целта!
Има хиляди малки фирми, които не могат да си платят осигуровките! Хиляди!

Георги Готев:

Това не е ли дипломатически скандал? „Днес ми се обади премиерът на Македония и ми се моли за лекарството, което днес Мутафчийски раздаде на болниците. Дай ми само една опаковка, моли ме той.“

Иван Стоименов:

Кастро и Путин ряпа да ядат!
Няма решения има монолог и его!

Еленко Божков:

Може ли да разбере някой какво каканиже Борисов от Министерски Съвет??? Борисов хем подкрепя ветото на Президента, хем не е съгласен с него! Борисов, Борисов…

Кармелита Тонева:

Е, как да няма грижа за бизнеса, скептици разни??? Ето, сега наемът на зала Арена Армеец е гарантиран за месеци напред, бизнесът – спасен.
А вие, в Перник, миете ли си ръцете редовно?

Ралица Велизарова:

Като стана дума за бременни и това, че Бойко не разбирал от Бременни, се сетих… какво става с къщата в Барселона и разследването за пране на пари….?! Само питам.

Йордан Мичев:

Вярно ли е, че водопроводът за Перник пак се е спукал? Сега какво е оправданието на Тиквоний – сушата, кишата и Гришата ли?

Атанас Зафиров:

Държавата се управлява абсолютно бабаитски и ден за ден. Това разбрах от брифинга на Борисов. И някак не ме напускаше чувството, че слушам не премиера на републиката, а някакъв кръчмарски авторитет, който споделя с аверите своите разсъждения по голямата политика. И да не пропусна – човекът, който се хвалеше, че е най-стриктният евроизпълнител, днес май даде рязко назад…

Иво Инджов:

Аз съм „ЗА“ това, че проф. Костов оглави новия научно-експертен съвет по коронавируса. Но така щабовете станаха три – най-новият ще е на разположение на Борисов, вторият е НКЩ с шеф ген. Мутафчийски, но има и трети – нешо като надзирателен, подчинен на Гешев… Три щаба за борба с коронавируса! Не са ли прекалено много за малка България?
Може и да греша в скептицизма си. Само координацията помежду им да не се изроди в действия от рода на „Кой е по-голям борец срещу…“ и „Кой кого…“
Ако зависише от мен, щеше да има само един Щаб с шеф вирусолог или епидемиолог.

Тодор Георгиев:

Бойко Борисов, комунист, комунист.
Баце по новият ти закон за фалшиви новини пръв си у кереча да пляскаш карти с мангалите у централнио. Нямало пари, а?? Два милиарда от контрабанда, три излишък. А за 8 самолета на фючирс тутакси извади кинти…С тия лъжи си е напрово дежа вю с Чернобил ’86.
Пич, не се оправдавай – олигарсите са твои любими дечица, ти си ги създаде и продължаваш да ги хрантутиш. Проблемът ти е, че 80% от икономиката са фамилни, малки и средни фирми и те го отнасят на 100% . Ай сметни с колко ще натовариш бюджета след 2 месеца с помощи за безработни.
Баце, па да ти речем и аз и Хегел: Държавата е реалността на моралната идея и ако тя липсва няма и държава – остава само територия. До там ни докара…

P.S.: ЕЦБ гласува 750 млрд евро за държавите в ЕС в подкрепа на икономиката. Някоя ливада от твоите умници да е защитил част от тях за подопечната ти територия??

Любо Кольовски:

Докато бях журналист, а и след това, все съм си мислил, че винаги мога да кажа, ако не всичко, поне нещо за всичко и всеки. Сега, като чух истеричния монолог на премиера, изпълнен с нелогични, лекомислени, безсмислени, повърхностни и умозрителни заключения, разбрах, че има неща, за които не мога да кажа нищо. Нищо.

Стоян Тончев:

Борисов пак дрънка разни неща, но не казва, че проблемът НЕ Е в липсата на легла и болнични заведения, а Е в липсата на апаратура, лекарства, консумативи и най-вече на медицински лица, които да обгрижват заболелите!
И пак са му виновни комунистите, че 11 години управлява държавата като тартор на силова групировка.
Загрижен бил за пенсионерите! Кои пенсионери, които „изядоха резерва“ ли? Точно в неговите мандати здравната и пенсионтата системи бяха продънени!
И реве, че щял да стиска общите пари, за да имало за пенсии. А защо не взема адекватни социални и икономически мерки за подпомагане на дребния и среден бизнес, физическите лица, за да ги предпази от фалити, както правят правителствата в другите държави?!

Абе, Борисов да не пие сутрин с кафето от амфетките на Домусчиев? Много му се говори. Мариус Куркински и Камен Донев ще ходят на уроци по монолог при Борисов в „зайчарника“.

Христина Христова:

Скандален кризисен пиар на Борисов след ветото на президента. Наложих си да изледам монолога му (почти час и половина!), в който не отговори на НИТО ЕДИН ЗАДАДЕН МУ ВЪПРОС, а отклоняваше всички въпроси с лирични монолози от сорта как навремето работил по строежите за 40 лв надница на ден, за да купи хумана на дъщеря си като била бебе. Всички държави въведоха мерки за най-уязвимите прослойки от населението, за съкратените от работа, за длъжниците и ипотечните кредити – дадоха се навсякъде кредитни ваканции. Ние обаче пазим интересите на банките – единствени сме не само в Европа, а май вече и по света. Абсолютният геноцид към населението продължава с пълна пара единствено в България. Никаква помощ отникъде за бедстващото население, което дори сега отказва да се събуди и единствената му форма на протест е да не спазва напук карантината и да пише глуповати постове във Фейсбук. Много къса клечка изтеглихме, раждайки се в тая изтърбушена от съдържание, от материални и човешки ресурси „държава“.

Христо Комарницки:

Ох, иде ми да му сипя една ракийка, то се е видяло, че ще стои до вечерта да дудне…

liberta.bg

Източник/ци: https://frognews.bg/n

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!