Следвайте "Буднаера" в Телеграм

ККП се опитва да скрие мощната вълна на оттегляния от партията

Юан Шен (Yuan Sheng), пилот и бивш командир в полетите на авиокомпания China Eastern Airline. Преди година той става обект на внимание на китайската полиция след разговор  на летището преди поредния си полет за САЩ относно забранената в Китай тема за оттегляне от ККП. С помощта на своя екипаж Юан успява да убегне на полицията този ден, но това е последният му полет за САЩ, където той получава политическо убежище. (Epoch Times)

Nan Xi, Epoch Times

Хиляди хора от цял свят се събраха пред северната страна на Вашингтонския монумент в столицата на САЩ в подкрепа на 24-те милиона китайци, оттеглили се от китайската комунистическа партия. На митинга произнесе реч бившият пилот и командир в полетите на авиокомпания China Eastern Airline Юан Шен, който бе взет на прицел от китайската полиция заради своята пропаганда на забраненото в Китай оттегляне от ККП.

Митингът в подкрепа на 24-те милиона китайци, оттеглили се от ККП, пред Вашингтонския монумент. 20 юли 2007 г. (Epoch Times)

На проведения неотдавна във Вашингтон митинг много китайци от Ню Йорк и Бостън заявиха публично своето оттегляне от китайската комунистическа партия (ККП), а по радио „Гласът на надеждата” (Sound of Hope International Radio Station) повече от 20 души от вътрешността на Китай оповестиха в този момент своето официално оттегляне от редиците на ККП.   

На събитието реч произнесе и Юан Шен (Yuan Sheng), пилот и бивш командир в полетите на авиокомпания China Eastern Airline. Преди година Юан стана обект на внимание на китайската полиция след разговор на летището преди поредния си полет за САЩ относно забранената в Китай тема за оттегляне от ККП. С помощта на своя екипаж Юан успява да убегне на полицията този ден, но това е последният му полет за САЩ, където той получава политическо убежище.

В своята реч на този митинг Юан Шен каза (препис от направения звукозапис):

„Привет! Казвам се Юан Шен, бивш ръководител на полети за авиокомпанията China Eastern Airlines. Срещу мен бяха повдигнати обвинения, тъй като популяризирах на шанхайското летище „Девет коментара за комунистическата партия” („Деветте коментара”). Когато животът ми бе застрашен се наложи да остана в САЩ, за да избегна евентуалното преследване при завръщането ми в Китай.

От публикуването на „Деветте коментара” насам, аз и приятелите ми в чужбина представяхме книгата и я разпространявахме сред хората, желаещи да научат истинските факти. Мнозина от тях са ми предавали заявленията си за оттегляне от ККП и съм им помагал да се оттеглят от партията по телефона или в Интернет, докато пътувах в чужбина.

От публикуването на „Деветте коментара” насам, много от моите колеги и други хора често четат чуждестранните репортажи относно оттеглящите се от ККП китайски граждани, а някои от тях дори говорят за това публично в Китай. Това показва, че китайският народ вече не се страхува от дългогодишния терор. ККП обаче прави отчаяни опити да скрие от обществеността факта за мащабните оттегляния от партията; това показва, че ККП е тази, която се страхува в действителност.   

ККП е обречена на унищожение от Небето. Искрено се надявам, че всички добросърдечни хора в Китай ще могат да прочетат „Деветте коментара” и да прозрат злата природа на ККП. Надявам се, че впоследствие хората ще стоят настрана от нея и ще я отхвърлят, за да изберат едно светло бъдеще. Трябва да се сложи скоро краят на най-злостното и жестоко преследване срещу Фалун Гонг.

Благодаря ви.”

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!