Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Мечтата на тирана!

Hе излизайте. не дишайте. не пипайте. не прегръщайте, не целувайте, не говорете, не се паникьосвайте, не се смейте, не се яжте, не акайте много, не стъпвайте, не мърдайте, не казвайте, не пийте, не се шегувайте, не се фризирайте, не се гримирайте, не боледувайте, не пазарувайте, не смейте да показвате признаци на живот. Мирно!

Обаче продължавайте да плащате. Веднага!

Данъци. ДДС. Аптеката. Наема. Тока, водата, телефона, заема! Данъчната декларация. Данък смет. Здравни!!!!

Аптеката, аптеката, аптеката. Фактурата! Интернета, боже забравих интернета! Водата, храната, винетката, бензина, цигари, цигари, цигари. Аптеката. Банкови такси. Билети, метро. Спирт, кърпички, алкохолни кърпички, маски. Маски, маски, маски! Противогази – 20 лв, производство 1980-та. Аптекатаааааа! Вода, купете си вода! Пенсионно осигуряване??.?

Всичко ще си платите.

Искам фактурата от аптеката да ми е разход поне, моля. Иначе излизаме от вкъщи и ви почваме. С несъкрушимото оръжие на слюнката.🙂))

Какво ми плачете и ми плашите на пресконференции?! Кажете дали има безплатни ковчези, говорете какво ще дадете, вие сте с държавата и идва време да давате, така както в мирно време получавате – от данъчна ваканция, до ковчези за социално слабите. По същество.

Иначе НЕ ПРАВИМ НИЩО, ОСВЕН ЕДНО – осъществяваме мечтата на Тирана.

Тиранът дори не е сънувал такъв шанс, честно!

П.П. И отдолу някой веднага написа “айде стига с тия изказвания!”.

Да, както казах – това е мечтата на Тирана, не съм сбъркал.

Мартин Карбовски

Източник/ци: https://svobodnoslovo.eu/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!