Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Илиан Василев: Къде е масовият скрийнинг на хора?

.

Извънредното положение е поредната стъпка, която е повече опаковка на неясно съдържание, отколкото реално оценими действия.
И в закона не е ясно какво точно означава, освен етикет на влошено състояние. 

Тоест по-важно е какви точно са мерките зад това извънредно положение, защото не ми е достатъчно говоренето пред камера на Борисов, а реални мерки, затваряме граници, отменяме събития, обявяваме национална карантина, но не виждам НАЙ-ВАЖНОТО - масовия скрининг!?! 

Не виждате ли, че София излезе начело само защото започнаха по-масови тестове? Това не е радикалното, просветено, стратегическо действие.

Да не говорим, че хал хабер си нямат от това да направят кризисна програма за да подпомогнат икономиката, малкия бизнес, домакинствата.

Извинете, но като погледнете на случващото през призмата на стратегия, детайлите на план за действие, изпреварващите мерки - не остават много поводи за оптимизъм. 

Повтарям за Н-ти път, МАСОВ скрининг - освободете реактивите от ДДС, и позволете НЗОК да поеме разходите па масовите тестове, които да се предписват от личните лекари. Без да знаем цялата картина, мерките за изолиране на "подозрителни", "на карантирани", и т.н. ще бъде удар във въздуха. 

Lupa.bg: Бежанци сеят COVID-19? Проф. Владимир Чуков: Иран е заразила Близкия Изток с COVID-19

Юристи от цялата страна скочиха срещу извънредното положение на празен лист

М. Екимджиев: Властта загуби респект и уважение заради лошото управление... и доброто УСВОЯВАНЕ?

Facebook, Илиан Василев

Източник/ци: https://frognews.bg/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!