Следвайте "Буднаера" в Телеграм

ЛУДИ ЛИ СА???!!!

Бойко Борисов:

„Всички са се обединили около мнението, че ако се продават билети през стол (бел. стол като разстояние) и се дезинфекцира, то е възможно да се възобнови работата на кината и театрите. В училищата пък всеки първи час да започва с инструктаж за лична хигиена“. .

?????!!!!!!?????

Тези специалисти, които са дали мнението си на Министерския съвет, са тотално неадекватни.

Защото когато аз, който не съм специалист като тях, предупреждавах какво ще се случи, те си дрънкаха, че това е един нормален грип.

Когато аз, дето не съм специалист, твърдях, че не е дошъл от прилепите (панголина, змиите и т.н.), те си го повтаряха като папагал (тези хипотези бяха опровергани напълно от научния свят)

Когато аз, неспециалисът, призовавах към защитни мерки и ги избоявах многократно, те призоваваха да се продължи животът по-старому.

Освен „специалистите“, които са едни телевизионни звезди и нищо повече, както се вижда, имаме и напълно неадекватен премиер, щом им има доверие!

Те не видяха ли какво прави Китай, за да овладее криво-ляво епидемията и тя да не засегне не половината, а целия народ?!

Слепи ли са за онова, което прави Италия?!

Чули ли са екшъплана на англичаните, който след две седмици влиза напълно в действие? Според него абсолютно всеки, който кихне или се закашля дори един път, ще бъде карантиран на първо време у дома си! .

Г-н Борисов, световните лидери късогледо мислеха като вас за икономиката, че е много по-важна и затова не въведоха драконовски мерки навреме.

Сега вместо отделни отрасли да загубят, цялата световна икономика започна да се сгромолясва.

И вече няма лидер по света, който да продължава да дрънка тези глупости. .

За съжаление се сбъдва предсказанието ми за спад на световния БВП от 8-10% според моя базов сценарий. Сигурно сме на др. планета, щом мислите, че това няма да помете родната икономика, толкова зависима от износа и вноса.

Дано не се стигне от базовия до песимистичния ми сценарий – борба за оцеляване на нации и народи, както заявих в онзи мой пост. .

Аман!

Тази нация ще загине от некадърност, некомпетентност, подмазвачество и отвратителен лобизъм за „свои хора“.

Толкова ли не можете да намерите що-годе читави истински специалисти – вирусолози, медици, икономисти, спецове по логистиката, такива и в редица др. области (и те ще станат необходими), за да ви съветват в Министерския съвет?!

Григор Лилов

Източник/ци: https://svobodnoslovo.eu/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!