Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Евродепутатът от Гърция Димитриос Друцас обяви Борисов за мафиот!

Евродепутатът от Гърция Димитриос Друцас обяви Борисов за мафиот!

Пред почти пълният европарламент, евродепутатът от Гърция Димитриос Друцас  буквално каза истината за България, като не спести нищо на родните ни евродепутати и българското правителство, ето какво каза:

„Колеги днес, България и българските евродепутати отново се държат като шайка мафиоти, които искат чрез рекет да ни поставят условия как и кога да приемем Северна Македония и Албания в ЕС. Тези колеги от България, командвани дистанционно от страната си от техният министър председател, който искам да отбележа излиза от средите на мафията в тази страна и това на няколко пъти дори е подчертавано в грами дори на ЦРУ, искат да направим компромис с Албания и да я приемем в пакет с Македония. Колко удобно нали?

Мафиота Борисов иска да подкрепи другият мафиот министър председателя на Албания, за да могат да си продават каквото искат в така нареченият ЕС. Днес, аз заставам тук и призовавам всеки един евродепутат да стане от своята банка и всички заедно да отидем и да видим България отблизо, тази буквално разграбена страна именно от тези които я управляват вече 30 години, хора които са пряко свързани с колегите в тази зала от България.

Всички техни партии или са били във властта или днес управляват България. За какъв съюз говорим колеги, когато в България минималната пенсия е 120 евро, няма никакво образование, а селата им буквално са разрушени, разграбени и изоставени на произвола на ромите и съдбата.

Колеги, България е една страна в която управляват мафиоти, те грабят всичко като това всичко означава и парите на всеки един европейски данъкоплатец, тази страна е райско кътче на земята, но ние буквално я оставихме на един кръг от хора да я управляват. Народа на България е в ЕВропа, защото там няма доходи, няма пари, а лъжите на премиерът им Бойко Борисов могат да се сравняват само с тези на диктаторите от преди 40 години. Това повече не трябва и не може да продължава, едни хора които не могат и не искат да си поправят своите неща вече 10 години като членове на европейският съюз да ни изнудват, все едно всички трябва да сме зависими от тази мафия.“

Източник: onovini.eu със съкращения

Източник/ци: https://otupor.com/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!