Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Нито един мигрант не иска да остане в България. Казват, че сме по-зле дори от тях

Много пъти са ме заяждали за моята дипломация, обаче на границите ни има нулева миграция, подчерта премиерът. "Аз не съм посредник, а заинтересована страна", допълни Бойко Борисов - "защото българският народ очаква да бъде защитен и да не стане хуманитарна криза".

Гръцки полицай разказа преди малко по гръцката телевизия какво се случва на границата с Турция и защо цял ден отблъскват със сълзотворен газ и газови бомби мигрантите, които искат да нахлуят буквално в Гърция, но не правят нищо посока България.

Според полицая от силите на реда в Гърция, самите мигранти твърдяли пред гърците, че в България нямало какво да правят, там всички били бедни, нямало работа, а в лагерите дори нямало храна.

Според гръцкият полицай България за мигрантите е страната в която всички са по-бедни от самите тях, които са си зарязали всичко и са само с по една раничка на гърба.

Има и друго, но в момента се опитваме да го изясним, защото над 100 мигранти днес твърдяха, че като са тръгвали от Истанбул излишно са им казали да натискат само по посока Гърция, защото България и Ердоган имали договорка, да мине целият поток през Гърция.

източник: https://www.xaknews.com

Източник/ци: https://www.informiran.net/

http://glasove.com/c

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!