Петър Москов: Радев спря да е обединител на нацията, когато избра парадите в Москва пред жертвите на комунизма

Петър Москов

Петър Москов с Бойко Борисов - комунист, майор от УБО, и син на полковник от МВР или на който и да било.

75% от ръководителите на дясно-комунистическата бкп-ГЕРБ са бивши леви комунисти – начело с лидера си

Вярно ли е, че ако изкъпете 5 гербаджии, ще излязат поне 6 „чисти“ комунисти?

Хитрите деца на Лукавия: Един от най-младите някога членове на БКП, израснал в семейство на комунисти – По наглост и лъжа е първи в ЕС!

„Нямаше да има нищо нередно в напрежението между ГЕРБ, БСП и президента Румен Радев, ако споровете им не се превръщат в махленски скандали и в дребнотемие". Това заяви пред БНТ лидерът на КОД Петър Москов. "Не мъжко и джентълменско да се използват жени и деца в битката между страните. От една страна имаме някаква жена, която взимала 500 лв. заплата през 2014 г., а от другата - някакво момиче, което се снимало по бански. Избраните държавни институции не могат да гарантират спокойствието на гражданите, което се прави с посочването на ясна посока, в която вървим. Румен Радев е престанал да бъде обединител на нация, когато предпочете парадите в Москва пред жертвите на комунизма. Не е мъжко и да използваш образа на Васил Левски за политически и партийни цели. Да организираш партийно сборище пред паметника на Апостола е все едно да направиш дискотека в църква", каза още бившият здравен министър.

"Какво ще си мерят ГЕРБ и БСП, ще се разбере на изборите догодина. Отново искам да подчертая, че според мен вот за парламентарни избори през 2020 г. няма да се случи. Докато ГЕРБ и БСП си разменят махленски приказки, проличава острата липса на силна дясна формация встрани, която да внася здрав разум. От са чудесни в борбата с БСП в количествено отношение. Прави са хората, които твърдят, че дясното обединение е виц, който все по-тъжно се разказва. Има някои хора, които просто искат да са в парламента, но въпросът е какво правиш после там. Както БСП и Радев и БСП искат оставката на Борисов, но не казват защо", каза още Москов.

Илиян Василев: Властта в България се путинизира, за да оцелее

Злото, което погубва България, се нарича комунизъм, преименуван в социализъм, който в момента мутира като Путинов слугинаж: Капитан I ранг о. з. Васил Данов

Никой не смее да запита - колко живи пари са влезли в България от Европа, колко - от Евразия, и колко са изтекли в Москва: Огнян Минчев

Източник/ци: https://faktor.bg/

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Научете за преследването на Фалун Гонг от ККП (Китайската комунистическа партия)

Преследването на Фалун Гонг: Насилствено потискане на 100 милиона души

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг. Историята ще запише избора на всеки човек.

Необходимо ли е да се осъди комунизма: Фотоархив на комунистическите зверства

ДЕВЕТ КОМЕНТАРА ЗА КОМУНИСТИЧЕСКАТА ПАРТИЯ

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...