Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Антон Тодоров на амбразурата: Бойко Борисов купи дворно място на Марс, ще строи къща и на Луната

антонbig_big_31_2ca81

Най-активният защитник на управелението на ГЕРБ във Фейсбук Антон Тодоров иронизира скандала, който обвърза името на Бойко Борисов с имот в Барселона. Острието на управляващите в социалната мрежа публикува текст, в който заявява, че премиерът има имот и на Марс и ще застроява Луната.

Ето какво написа Тодоров: 

Според достоверен източник от Марс, Бойко Борисов е закупил дворно място там, но размерът му бил не 1200 кв. м., а 1208 кв.м. Това накарало марсианските му съседи да светнат земляните от сайта Краватъ, които пък препредали сигнала на Офшорка Милиончева – виден контактьор с московците.

И още – марсианците доложили, че Борисов се е записал да лети до Марс, но не с първата, а с втората група. Бил говорил с Мъск.

Всички органи да се самосезират незабавно, особено онези, които липсват в кратуните на земляните от сайта Краватъ и руския апендикс Офшорка Милиончева, защото още не е ясно с какви пари Борисов е купил въпросното урегулирано дворно място на Марс и с какви пари ще лети до там!

Освен това, според източници от ЕАСА, дворното място не е с номер УПИ М00012, а е УПИ М000112. Що се отнася до данните, че Борисов е в подготовка за строеж на къща и на Луната, това все още не е потвърдено. Чакаме потвърждение от лунатиците. 

Източник/ци: http://onovini.eu/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!