Антон Тодоров на амбразурата: Бойко Борисов купи дворно място на Марс, ще строи къща и на Луната

антонbig_big_31_2ca81

Най-активният защитник на управелението на ГЕРБ във Фейсбук Антон Тодоров иронизира скандала, който обвърза името на Бойко Борисов с имот в Барселона. Острието на управляващите в социалната мрежа публикува текст, в който заявява, че премиерът има имот и на Марс и ще застроява Луната.

Ето какво написа Тодоров: 

Според достоверен източник от Марс, Бойко Борисов е закупил дворно място там, но размерът му бил не 1200 кв. м., а 1208 кв.м. Това накарало марсианските му съседи да светнат земляните от сайта Краватъ, които пък препредали сигнала на Офшорка Милиончева – виден контактьор с московците.

И още – марсианците доложили, че Борисов се е записал да лети до Марс, но не с първата, а с втората група. Бил говорил с Мъск.

Всички органи да се самосезират незабавно, особено онези, които липсват в кратуните на земляните от сайта Краватъ и руския апендикс Офшорка Милиончева, защото още не е ясно с какви пари Борисов е купил въпросното урегулирано дворно място на Марс и с какви пари ще лети до там!

Освен това, според източници от ЕАСА, дворното място не е с номер УПИ М00012, а е УПИ М000112. Що се отнася до данните, че Борисов е в подготовка за строеж на къща и на Луната, това все още не е потвърдено. Чакаме потвърждение от лунатиците. 

Източник/ци: http://onovini.eu/

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Научете за преследването на Фалун Гонг от ККП (Китайската комунистическа партия)

Преследването на Фалун Гонг: Насилствено потискане на 100 милиона души

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг. Историята ще запише избора на всеки човек.

Необходимо ли е да се осъди комунизма: Фотоархив на комунистическите зверства

ДЕВЕТ КОМЕНТАРА ЗА КОМУНИСТИЧЕСКАТА ПАРТИЯ

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...