Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Къщата в Барселона платена с пари на фирма “ИПОН”! Борисов естествено пак няма нищо общо

Атанас Чобанов “Биволь”: “Поиграх си да обобщя какво се знае до този момент със сигурност за физическите и юридически лица, както и пътя на парите в скандала #КъщавБарселона Зад всяка стрелка има поне един документ. Където няма документ, няма и стрелка, каквото и да казва ЕЖК. Червената зона още се работи и е много интересна, но търпение.”


Дали Борисов има връзка с благосъстоянието на Йовчева и дали всичко е законно, тепърва явно ще се чакат резултатите от разследването в Каталуния. Но Чобанов вече публикува във Facebook резултатите от работата си по финансовата схема, довела до резултата “Къща в Барселона”, в дъното на която личи името на фирма “Ипон”. Припомняме, че Борисов стана известен точно с охранителната марка “Ипон”.

Припомняме и, че бившият ръководител на правния отдел на “Лукойл” Александър Чаушев (реално той е този, който урежда “ИПОН” на Бойко Бориосов да пази тръбите с горива на “Лукойл”) е човекът, който твърди, че притежава “къщата в Барселона”.

Както и преди две години, той потвърди това сега, но този път уточни, че я давал на брокери, които я пускат под наем. Съответно, Чаушев казва, че Йовчева живяла там под наем. Къщата струва 3 млн. евро, но според “Ел Периодико” е купена през 2013 година от фирма Numin, в която участие имат Йовчева и баща ѝ. През в. “24 часа”, Чаушев каза, че досега испанските власти не са го търсили във връзка с имота.

Една къща в Барселона, един щаб на перачи на пари, един валутен борд

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://www.informiran.net/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!