Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Борисов овика медиите, че питат за президента: Не искате да гледате заводите. Ние показваме, те ме питат какво казал некой

Бойко Методиев Борисов е един от най-младите комунисти в България станал член на БКП още на 18-годишна възраст. Отгледалият го Методи Борисов е с чин майор от ДС. Борисов напуска пожарната която е част от системата на МВР защото отказва да се съобрази с новия приет закон за деполитизиране на силовите министерства. Борисов е активист на митингите на БКП, после БСП като не пропуска нито един от тях. Борисов още не си е върнал партийния червен билет. Тоест Борисов никога не е подавал заявление за напускане на БСП, така че във всеки един момент може да се върне там откъдето произхожда. Билета на БКП, още си стои във вътрешния джоб на сакото му! Отказал се е от червената идея само устно!

За първи път: Истината за дядото на Бойко –„убийството” на 9.IX.1944 опровергано от очевидец

Бойко Борисов е бил агент на ДС (ДОКУМЕНТИ)

Осъдете комунизма и ВИЕ

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Усилваме болниците, трябва да свикнем да живеем с коронавируса в най-тежкото му измерение. Като гледам опашките за Гърция, видимо се в добро здраве и с добри финанси. Това заяви премиерът Бойко Борисов, според който "всеки трябва да се пази така, сякаш има заповед", цитиран от actualno.com.

Няма държавен глава, при който да съм бил, неговите съветници да не му дават листче с техни фирми и искания да им бъде помогнато. "Единственото укоримо е да обвиняваш другите, а да казваш: "Аз съм девица". Не само че не си, а ...", каза Борисов. И добави, че бил помагал на Бобоков, водил го зад граница, защото е български инвеститор в чужбина. Припомняме, че самият Бобоков потвърди, че е пращал SMS на премиера.

Борисов не отрече, че Бобоков му е писал SMS, но го видя като повече от нормално. "Не обичам да си пазя SMS-ите", добави той и не пропусна да се заяде задочно с Васил Божков – "некои, които се мислят за мъже, си пазят SMS-ите". И продължи, че "препратил SMS-а" на кирилица до Божков. 

"Ако е Борисов, вече е лошо. Не, това е истерия", каза още премиерът. "Кажете си, не е лошо", продължи Борисов. И се ядоса, че му задават въпроси по темата: "Ние показваме, те ме питат какво казал некой”, визирайки поредното "показно" на завод. "Вие си го коментирайте – не искам утре да пише "Войната президент – премиер продължава", завика премиерът.

"Не искат да гледат новите заводи", оплака се Борисов от журналистите и определи това, че се интересуват от скандалите между прокуратурата и президента за "тяхна тема".

Вместо да се нападаме непрекъснато, най-добре да гледаме за благосъстоянието на хората. Мярката "60 на 40" не може да продължава безкрайно, подчерта Борисов.

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://petel.bg/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!