Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Е, не, не може така да се лъже, за Борисов иде реч --- Е защо да не може? Вижте Камала Харис от демократично-комунистическата партия, която назначи Боко комуниста

Е, не, не може така да се лъже, за Борисов иде реч.

Докато Вучич открива Турски поток в Сърбия, което означава че и у нас и реално потича руски газ през България, и обявя по -ниска цена на природния газ на вход Сърбия, с близо 10 процента под цената на вход България – големи майстори в преговорите са нашите, няма що!?.

Лъже, защото на Неа Месемврия – точката през която минава азерския газ в Гърция, преди да стигне границата с България, днес има блокаж и никакъв газ не минава.
От резервираните капацитети на интерконектора, Булгаргаз просто го няма. Лъжат яко. Ще публикувам точни данни, само ще спестя имената на фирмите.

Ще пиша по-подробно, но това е скандал. Нула, зиро азерски газ няма да потече днес.
Няма журналисти, които да питат.
Истината е пунтамара диверсификация само с руски газ. Да бяха казали нещо и за формулата на цената за азерския газ.
Това че Балкански поток бил българската държавна собственост е пак пунтамара, защото цялата тръба и всички активи са заложени срещу приходите и дълга от над 3 милиарда лева. И ако няма приходи, както е ясно че няма да ги има какво правим?

Камарата на представители на САЩ преодоля ветото на Тръмп срещу NDDA. Сената тази седмица също ще преодолее. И тогава – санкциите са неотменими

.
Тепърва ще става жежко.
А сега Честита Нова Година! Щом от 1 януари Борисов стартира с пропагандата представете си каква година ще бъде. Не го подценявайте и се гответе за жестока битка. Всичко или нищо.

Защо не огранизира публичен дебат по Балкански поток и „диверсификацията“ и там да дойде лично, и да вземе и шефовете на Булгартрансгаз и Булгаргаз? Нали е уверен?
За това си организират селфи клипчета „от джипката“ с пропаганда. Преди имаше тук таме някои верни неща, днес процента на лъжите скочи до тавана.

Илиан Василев

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!