Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Момчил Дойчев: Руският агент на влияние Б.Ч. откровено разкрива какво иска антибългарската мафия

Момчил Дойчев

Момчил Дойчев

"Левите мракобеси отново се замечтаха да паднем под руски ботуш. Този път окончателно, за да ликвидират тотално България. Руският агент на влияние Б.Ч. откровено разкрива какво иска антибългарската мафия", написа във Фейсбук политологът Момчил Дойчев по повод коментар бившият офицер от Първо главно управление на ДС (ПГУ) Боян Чуков. Експертът по държавна сигурност обвини за световните кризи демокрацията и прогнозира нейния разпад. 

"Чух че руската паравоенна банда на Копейкин се кани на 7.02. да сваля правителството чрез метеж, финансиран от руските служби.

Надявали се да изкарат и леви, и десни, и социалисти, и демократи за да ликвидират с демокрацията по путински, да извадят България от цивилизования свят и с нов "народен съд" да унищожат интелектуалния елит на Б България. Надяват се на лумпенизацията на широки обществени слоеве. Надявят се и на много "полезни идииоти" по ленински.
No Pasaran, "товарищи"!", коментира на свой ред Момчил Дойчев. 

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Georg Georgiev:
1. Бойко Борисов - комунист, майор от УБО, и син на полковник от МВР.
2. Цветан Цветанов – комунист, служител в ДС! (Седмо управление). Осиновен от баба си и дядо си – активни борци, за да бъде приет БЕЗ приемен изпит във ВУЗ! Баща му е бил също член на БКП и личен шофьор на Григор Шопов!
3. Цецка Цачева – партийна секретарка на Окръжния народен съвет в Плевен.
4. Николай Младенов – комсомолски секретар , племенник на Петър Младенов , и син на Евтим Младенов - щатен служител на Първо главно управление на ДС - свързочник в различни посолства, като ползва дипломатически статут за прикритие.
5. Сергей Игнатов - син на секретар на ОК на БКП Видин по идеологическите въпроси.
6. Росен Плевнелиев - платен първи секретар на общински комитет на ДКМС в Благоевград .
7. Симеон Дянков – стипендиант на фондация Людмила Живкова !
8. Нона Караджова - дъщеря на завеждащ отдел в ЦК на БКП.
9. Лиляна Павлова - внучка на заместник завеждащ отдел в ЦК на БКП ! Дядо и е бил рамо до рамо с Тодор Живков в партизанският отряд„ Чавдар” !
10. Вежди Рашидов - удостоен лично от Илия Павлов със званието Главен Мултак на РБ,
11. Ивайло Московски - първа щатна работа в Мултигруп.
12. Правосъден министър Диана Ковачева - дъщеря на завеждащ отдел в ЦК на БКП, съпруга на настоящ лидер от БСП...
13. Аню Ангелов – Комунистически генерал ! Член на БКП от време ОНО ; и сега забележете – бил е делегат на комунистическата партия през 1990 година , когато БКП се преименува на БСП ! А тогава комунистите само за една вечер осъмнаха като „Социалисти”

Източник/ци: https://faktor.bg/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!