Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Радио Sound of Hope започна сателитно излъчване за Китай

Базираната в Калифорния независима радиотранслационна мрежа Sound of Hope започна да предава за Китай 24 часа в денонощието посредством сателитните канали Station One и Station Two, покриващи повечето от Китай, Тайван и други страни на Югоизточна Азия.

Радио Sound of Hope започна своите излъчвания за Китай през 2004 г., като до момента излъчва предавания едновременно на китайски и английски език за САЩ, Канада, Австралия, Европа, Тайван и други азиатски страни.

Президентът на Sound of Hope – Зенг Йонг - сподели:

"Китайската комунистическа партия е възпрепятствала винаги свободния поток на информация от цивилизования свят. Това влошава още повече положението на хората и задълбочава кризата на китайския народ. Sound of Hope ще работи в сътрудничество с други свободни медии в чужбина, за да се продължат усилията в посока изпращане на важни и необходими новини и факти, като същевременно помогне и на международната общественост да разбере какво става в Китай.”.

Г-н Зенг отбеляза, че сателитната Station Two ще даде предавателно време на други радиостанции и продуценти, желаещи да излъчват за Китай по сателита, с цел да се обогати естеството на доставяната за Китай информация.  

араметрите за приемане на Sound of Hope Station W5 (E70.5 градуса) са:

Position : East Longitude 70.5 degrees (E70.5 градуса)
Download frequency : 11334 MHz
Polarity : Vertical
Forward Error Correction (FEC) : 1/2
Symbol Rate : 6511

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!