Следвайте "Буднаера" в Телеграм

От 1 април ще връщат УСПЕЛИ българи от чужбина с 1200 лв. – Вярно вода няма за всички, но боклук внасяме ударно

.

От 1 април ще започне да функционира платформата EURES, която ще е достъпна на сайта на Агенцията по заетостта. Тя ще бъде създадена по проекта ”Национална EURES мрежа” на Оперативна програма ”Развитие на човешките ресурси”.
Платформата ще дава възможност на хора с висше образование, които искат да се реализират професионално в България, да кандидатстват за допълнителни финансови пакети. Това съобщи на кариерен форум във Виена заместник-министърът на социалното министерство Зорница Русинова.

България се превръща в европейско бунище – Северна Македония изрева, че български боклук прелива изобилно към нейната територия

На събитието бяха представени преимуществата на българския пазар на труда и още начини, които да върнат българите от чужбина в България.

Ovo je standard! Имотите в Бургас 5 пъти по-скъпи спрямо Германия

Платформата в сайта на Агенцията по заетостта ще предоставя лесен достъп до информация за пазара на труда в България, публичните услуги, цените на недвижимите имоти. Всеки, който кандидатства за финансова подкрепа, ще може да избира между различен вид услуги, а таванът на подкрепата може да достигне до 1200 лв.

Основното изискване към кандидатите е да започнат работа в България, а през последните 6 месеца да са живели в друга държава.

Акад. Воденичаров: Нещата ще стават по-страшни, стигнали сме до ръба, хората трябва да решават!

Посланикът на България в Австрия Иван Сираков сподели, че 10% от българите, участвали на последния кариерен форум през 2019 г., вече са започнали работа в България. Над 140 българи и водещи австрийски компании, които търсят кадри за своите представителства в България, активно участваха в кариерния форум. Сред тях са "Катро България“, EVN, Liebherr, "Монди Стамболийски", "Райфайзен банк".

Ковачки отвърна на удара: Борисов е подписвал договорите да горим боклука на ЕС! Имам документите

Немското разузнаване: Язовирите на България са източени умишлено. След Перник да се готвят Сливен, Шумен, Свищов, Ихтиман

Lupa.bg: България пред енергиен колапс до 5 години

Андрей Арнаудов също представи проекта Bulgaria Wants You, който ще привлича българи да се върнат в родината чрез платформа с възможностите за професионална реализация. Форумът бе организиран съвместно от Посолството на България в Австрия, Стопанската камара на Австрия, Министерството на труда и социалната политика и Агенцията по заетостта.

Фонд за кражби? Просто има едни пари за разпределяне...

Работя като чистачка в Испания и взимам 10 евро на час. Защо да се прибирам в България

Наздраве перничани? Според документ: ВиК-мрежата в Перник засмуква фекални води, хора с инфекция от ешерихия коли

Ковачки отвърна на удара: Борисов е подписвал договорите да горим боклука на ЕС! Имам документите

Засечени са 16 случая на внос на радиоактивни отпадъци в България

Немското разузнаване: Язовирите на България са източени умишлено. След Перник да се готвят Сливен, Шумен, Свищов, Ихтиман

Фрог: В Ихтиман цъка пернишка бомба, градът е пред бедствено положение заради недостиг на вода, идваща от язовир „Белмекен“

Язовирите в Румъния, Сърбия, Македония и Гърция са пълни с вода! Но там нямат ГЕРБ

Писателят Йото Пацов: Живеем в тотално обезродяване, либерално словоблудство и подмяна на ценностите

Пенсията в Испания – €1153, у нас - €200. Да са живи и здрави управляващите... за ваша сметка

Водата в София отровена с менте-химикал за пречистване… Бойко и Фандъкова прибрали парите от поръчката

Българин напълни 8 торби с плодове и зеленчуци в Лондон за 17 лв., а мин. пенсия там е 1500 лв. Вярвате ли, че децата ще се завърнат заради гербав Бойко в България?

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://frognews.bg/n

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!