Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Истината лъсна! Нено Димов не е прибран заради водата на Перник, а по искане на италианската прокуратура

боклук бойко борисов

Боклук от Африка заразен с Ебола е минал през Италия и е стигнал до България.

Според италианската прокуратура именно подписа на министър Нено Димов седял под всички документи за вноса в Европа и това е причината той да бъде прибран превантивно в ареста, за да не започне да се обяснява пред медиите, чии са били фирмите и как хора много близки до Бойко Борисов са замесени в тази афера с боклука от цял свят, който се внася в България.

Именно хитрият Борисов с ареста на Нено Димов се опитва да тушира социалното напрежение в град Перник и да опази своите приятели, които седят зад вноса на боклук от Африка заразен с ебола, минал през италианско пристанище и стигнал до България.

Разследването на италианската прокуратура е стигнало финалната си фаза и всичко сочело, че висши политици в България печелят милиони евро, докато усвояват пари от ЕС за борба с мръсният въздух и в същият момент внасят боклук от цял свят в страната си, чрез поставени лица и фирми, който после горят в пещите на ТЕЦ овете.

Именно подписа на Нено Димов седи под всички разрешения за внос в България на боклук и това е причината за ареста му, а с този арест Борисов и бандата му просто му казват да си мълчи за аферата с боклука, защото всичко може да завърши и по зле за някой.

Така както Каракачанов се изказа с политическо убийство или с физическо, зависи кой колко е взел по веригата и кой какво има да връща сега след като боклука наистина се разсмърдя страшно много.

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://www.informiran.net/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!