Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Управлението на България – Контролирана Корупционна Банкятура?

Атанас Атанасов: Системата на управление е контролирана корупция

Говорим за едни батаци, не е само водният сектор. А енергетиката? А здравеопазването? Вижте с какви мотиви се оттегли шефът на Здравната каса. Системата на управление е контролирана корупция. Навсякъде недоимък и дупки. Борисов се занимава с това да определя кой да взема големите обществени поръчки.

Това каза пред бТВ ген. Атанас Атанасов, който коментира ареста на министърът на околната среда и водите Нено Димов, който преди да заеме управленския пост е бил част от "Демократична България".

Нено Димов е жертва на кариеризма си, заяви Атанасов.

Никой не коментира кой реално арестува Нено Димов. Шефът на поличейски участък, изпълнителната власт. Няма никакво отношение полицейското управления, което няма връзка с тези 40 и няколко тома, които са водени от прокуратурата в Перник.  Ареста на Димов е направен от началника му Бойко Борисов. Когато няма вода, ето ви зрелища. Нено Димов е зрелището. Дали трябва той да е в ареста и дали има събрани доказателства са други теми.

Проблемът с водата в Перник е потискан заради двата избора през миналата година.

Сигурно ще стане ясна причината, но много по-късно.

Не искам да коментирам Иван Гешев. Събрал съм информация, но в тези томове няма нищо за вината на Димов, нещо друго е чоплено там в Перник. Ако има всестранно, обективно и пълно разследване трябва да има още виновни.

В настоящото народно събрание няма политическа воля за свалянето на това правителство. Страхът на Борисов е от обществено недоволство и от протести. За това е този рязък ход, хвърлянето не една жертва.

Крайно време е Бойко Борисов да бъде свален и това ще се случи под обществен натиск, без значение е какво става в Народното събрание.

Турски поток се строи, но Борисов все повече ни завлича в руската енергийна зависимост. Отваря се пътят и за „Белене“, там също са руски интересите. Кого обслужва в крайна сметка Борисов?

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://www.informiran.net/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!