Следвайте "Буднаера" в Телеграм

В отговор на вълната от Новогодишни поздравления към основателя на Фалун Гонг

Г-н Ли Хонгджъ

Г-н Ли Хонгджъ, основателят на Фалун Гонг. (Clearwisdom.net)

"От цялото семейство на полицейски офицер" е подписана картичката с Новогодишни пожелания до г-н Ли Хонгджъ. (Clearwisdom.net)

Поздрави за Новата Година се сипят от всички кътчета на света и Китай към основателя на преследваната от ККП медитативна практика Фалун Гонг, г-н Ли Хонгджъ. Но това, което би трябвало да тревожи най-много управляващите ККП са поздравленията, отправени лично към г-н Ли от членове на службите за сигурност. Една от картичките с красив, лилав лотосов цвят е подписана "от цялото семейство на полицeйски офицер". Друг поздрав е "от ученици на Дафа във въоръжените сили".

Новогодишно обръщение на г-н Ли Хонгджъ

Благодаря на хората, които изпратиха поздрави.

Ученици на Дафа, хора на света и всички живи същества:

Поздрави!

Благодаря ви за изпратените поздравления и благопожелания! Искрено се надявам, че всички мои Дафа ученици ще достигнат Осъществяване! Искрено се надявам всички хора по света да разберат истината и да видят ясно какъв е най-злонамереният демон, за който бе решено от историята да посети човечество, да видят как злата Партия е отровила китайския народ и целия свят, и как преследва учениците на Дафа – и по този начин да успеят да оцелеят най-голямата катастрофа на всички времена, сполетяла живите същества. Искрено се надявам, че всички живи същества ще бъдат спасени!

Живи същества! Всичко това, за което сте се надявали, чакали и сте били загрижени в продължение на хиляди години, е пристигнало, и всъщност в момента се разгръща. Чрез него абсолютно всеки човек избира своята съдба, съзнателно или не. Бих искал да ви кажа: учениците на Дафа са единствената надежда за спасение на хората във всеки район и всяка нация. Да се цени това, което правят те, означава човек да цени себе си!

Благодаря ви отново за изпратените поздравления!

Ли Хонгджъ
1-ви януари, 2007

Над седем години китайската комунистическа партия (ККП) прави опити да унищожи мирната медитативна практика Фалун Гонг (Фалун Дафа), но изпратените новогодишни поздрави говорят, че Фалун Гонг не само твърдо устоява кампанията на ККП.

В първия ден на Новата година и в отговор на хилядите Новогодишни поздравления, г-н Ли Хонгджъ - основателят на Фалун Гонг - публикува на един от уебсайтовете на Фалун Гонг - Clearwisdom.net – съобщение, адресирано до хората на света.

Г-н Ли получи поздравления от цял свят, включително Турция, Иран, Белиз, Сайпан и Тайланд. Тези поздравления пожелават на г-н Ли всичко най-добро и изразяват признателност за неговото учение Фалун Гонг с трите му принципа на истинност, доброта и търпимост.

Няколкото хиляди Новогодишни поздравления от Китай изразяват същите чувства, но представят и друга картина. Тези изящно подредени думи, артистични изявления и голямото разнообразие на автори свидетелстват за триумфа на Фалун Гонг над преследването му от ККП.

Докато някои от тези поздравления са много обикновени, много от тях са с красив и оригинално-артистичен характер, някои мултимедийни. Предпочитани мотиви са лотосовият цвят, символ на красотата и трансформацията, и сливовият цвят, символ на благородната издръжливост.

Поздрави бяха изпратени от всяко кътче на Китай, включително и от далечни провинциални и планински области, а също така и от етнически райони, като автономния район на Ниншия Хюи – родината на народа Хюи.

От поздравленията се вижда и голямото разнообразие от социални прослойки на китайското общество, изпратили приветствия от Китай. Така, няколко от поздравите са от студенти, предполагаемият елит на Китай. Но много са от провинциални фермери и работници. Например, своите поздрави изпращат последователи на Фалун Гонг от железницата Джиамсу, както правят и тези от корпорацията за нефтопродукти Чилу.

Някои от поздравите говорят за преследването на Фалун Гонг. Един поздрав е подписан "от практикуващите Фалун Дафа в Читайхе, които са бездомни за да избегнат преследването".

Друг е подписан "от практикуващите Фалун Дафа в Джиашинг, които са затворени незаконно", като поздравът е изпратен успешно дори от затвора.

Но това, което би трябвало да тревожи най-много управляващите ККП са поздравленията, отправени лично към г-н Ли от членове на службите за сигурност. Една от картичките с красив, лилав лотосов цвят е подписана "от цялото семейство на полицейски офицер". Друг поздрав е "от ученици на Дафа във въоръжените сили".

Докато повечето от поздравите са от привърженици на Фалун Гонг, значителен брой са от индивиди, които не практикуват Фалун Гонг, но които изразяват своята благодарност към г-н Ли за неговото преподаване на практиката.

Така, един от поздравите гласи: "Обикновените хора в Китай изпращат Новогодишни поздрави на г-н Ли Хонгджъ. Ние сме от провинция Гуандонг. Въпреки, че не практикуваме Фалун Гонг, всички ние знаем, че Фалун Дафа е нещо добро. И че истинност, доброта и търпимост са добри неща!".

Подобни поздравления показват провала на интензивните усилия на пропагандата, имаща за цел настройване на хората в Китай срещу Фалун Гонг. Тези пропагандни усилия бяха крайъгълен камък в систематичното и широкомащабно преследване, което започна на 20-ти юли 1999.

Според Информационният център на Фалун Дафа стотици хиляди привърженици на Фалун Гонг са задържани и затворени, а почти 3 000 от тях са потвърдени убити по време на изтезания и мъчения.

През март 2006, Epoch Times докладва за твърдения относно отнемане на органи приживе от практикуващи Фалун Гонг в Китай. Независим доклад на бившия канадски държавен секретар по Азиатско-Тихоокеанските въпроси Дейвид Kилгор и на адвоката по човешките права Дейвид Mатас потвърдиха тези твърдения. Десетки хиляди практикуващи Фалун Гонг се смятат за намерили смъртта си по този начин.

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!