Босът на боклука смая София с диамантен Ролс-ройс (снимки)

Румен Вълка смая София с диамантен Ролс-ройс (снимки)

Прокурор Антонио Никазо: Мафията гледа на боклука като на новия кокаин, България е апетитна дестинация – Ндрангета инвестира в "Страни, където действията на организираната престъпност

Босът на боклука сам шофира британския джип „Кулинан” за 1 милиона лева

Румен Гайтански – Вълка отново смая София с поредното свръхлуксозно возило. Босът на боклука бе заснет зад волана на „Ролс-Ройс Кулинан”, първият джип на реномираната британска автомобилна марка. Гайтански бе засечен сам да шофира бляскавия джип, кръстен на най-големия и скъп диамант в света. Той се яви с него на бизнес среща в хотел „Маринела”., ескортиран от джип с охранители.

Румен Вълка сам шофира умопомрачителния "диамантен" "Ролс Ройс". Снимка: "България днес"

Аристократичният всъдеход е първия в България, а цената му е около 1 милион лева с платените данъци и застраховки. По традиция Румен Вълка е поставил регистрационна табела от много „осмици” на ролса си. Впечатляващият джип с размерите на лекотоварен микробус е с 6,75-литров битурбо V12 двигател, генериращ 571 к.с. и 850 Нм. Те се предават към четирите колела посредством нова система за задвижването им, както и система за завиване на четирите колела. Джипът-красавец тежи близо 3 тона, а скоростта му е електронно ограничена на 250 км/ч. До този момент са произведени едва 318 бройки „Кулинан”, а шофираният от Гайтански модел е първия в България. Негови близки разкриха, че возилото е пристигнало от Великобритания навръх Коледа.

Само преди няколко месеца Румен Вълка бе заснет да управлява и друг джип с цена от 1 милион лева – решения в синьо „Ламборджини Урус”. Гайтански разполага и с „Бугати Вейрон” в гаража си, както и с няколко мерцедеса.

Ето как изглежда возилото:

Източник/ци: https://lupa.bg/

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!