Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ние Ви питаме: Ще се ваксинирате ли през Новата 2021 Година Доброволно?

Този с какво го ваксинират? Само питаме

По всичко личи, че властите ще хвърлят сериозен ресурс, за да накарат хората да се ваксинират. Ще хвърлят пари за облъчване и това може би щеше да е добре, ако ставаше въпрос за честен и почтен дебат! Уви! Вече повече от месец слушаме и гледаме обясненията на едни и същи фалшиви герои, които обикалят телевизионните студия, разпенено да ни обясняват за „спасителната“ ваксина!

Ок. Ама, драги шефове на медии, и малките деца разбраха, че сте се навели и нарушавате и най-елементарните правила в журналистиката. Дори студентите във факултетите по журналистика вече се чудят на каква журналистика ги учат? Та, къде са ви колеги противоположните мнения по тази толкова важна тема, която вече струва на обществото 305 милиона лева.

Затова днес ние питаме: Ще се ваксинирате ли през новата 2021 година доброволно?

Пък, дано така наречените медии се сетят, че с набиване на еднопосочна информация

доверие не се печели! Особено в ерата на интернет, когато информацията се движи толкова бързо!

---

Защо през 2015г. Националният здравен институт при администрацията на Обама, е изпратил над 3,7 милиона долара безвъзмездни средства в лабораторията Ухан в Китай? Освен това, тази значителна сума пари бе одобрена от д-р Антъни Фаучи За тези, които не знаят кой е д-р Фаучи / Fauci, той е директор на Националния институт по алергия и инфекциозни болести от 1984г. и до днес. Но неговата политическа позиция и научна реторика винаги са били под въпрос, тъй като многократно са били излагани публично в опозиция срещу посоката на настоящия президент на САЩ Доналд Тръмп. Има ли връзка между тези дарени пари и настоящата глобална криза, с която се сблъскваме в рамките на пандемията Covid-19? Защо администрацията на Обама финансира лабораторията на Ухан? Защо д-р Антъни Фаучи под часовника на Обама одобрява милиони, които да бъдат изпратени в лабораторията Ухан в Китай 2015г.? Истината ще ни освободи. Има доклад на Рокфелер от 2010г., публикуван от Фондация Рокфелер, озаглавен "Сценарий за бъдещето на технологиите и международното развитие". И в този доклад има раздел, наречен LOCK STEP на стр.18. Lock Step ясно следи стъпка по стъпка програмата на Дълбоката държава, включваща дирижирания план за пускане на Ковид-19 в света. Има няколко видеоклипа, които представят действителния документ на Рокфелер (ще го пусна в коментар) и помагат да се детайлизират какви инкриминиращи доказателства свързват Ковид-19 с Дълбоката държава и д-р Фаучи и останалата част от К.а.б.а.л.

На президента Тръмп и довереният му екип от Алианса е бил известен този план за пандемията на Дълб. държава и...

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: Ние ви питаме: Ще се ваксинирате ли през новата 2021 година доброволно? • EVROKOP.COM

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!