Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Как се прави политика от гаража в Банкя

Борисов привиква министрите си тази вечер по спешност в Банкя

Борисов привиквал тази вечер всички министри в Банкя в гаража си, за да разискват мерките как ще се справят с войната по пътищата, за която само преди няколко месеца се хвалиха, че са преборили, защото санкциите за шофьорите станали по-високи, камерите повече, както и служителите на държавни заплати в МВР, КАТ, Тол полицията и ДАИ.

Е да, ама не, войната продължава, а Борисов пак страда за убитите деца пред камерите, страда ама само пред камерите, защото не виждаме някой да е подал оставка след четирите помляни деца от автомобили само за две вечери в София.

6413 катастрофи 594 загинали 8100 ранени – след всички мерки от гаража на Борисов, когато стана катастрофата с автобуса на “Тракия”. 

Резултатите от гаражната му политика са видими, както и неадекватните действия на всичките му министри. В България без война даваме повече жертви от местата където се водят военни конфликти, а ранените ни са повече от всички ранени от катастрофи в цяла Европа.

Това е положението в България, вместо в министерски съвет да се вземат решенията и да се правят заседанията, те се правят на тъмно в гаража в Банкя, а всички контролни органи по пътищата на страната ни вместо да спомагат да няма толкова много жертви и ранени се крият в храстите, снимат и рекетират за пари.
Така се прави политика в България, гаражно в която според медиите корупцията ни убива, но не корупционните схеми на гаражният политик, а онази която е само усещане…

източник: https://bulbulgnewsbgg.blogspot.com/2019/12/blog-post_356.html

Източник/ци: https://www.informiran.net/

https://liberta.bg/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!