Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Журналист: Борисов изпадна в истерия като... Гледах го една минута, след което отидох да играя футбол – за 40 минути не каза една добра дума за държавата – Игра ли футбол или го гледа 40 минути?

Журналист: Борисов изпадна в истерия като терорист, на когото са му избягали заложниците

Любо Кольовски

Прибързано и наивно предположих, че премиерът Борисов ще прояви някакви наченки на здрав разум, ще преспи, както се казва, след интервюто на президента по бТв и чак утре, на трезва и свежа глава ще отговори на критиките и укорите на Радев към самия него и цялата изпълнителна власт и парламента. Не познах! Първосигналните инстинкти на Бойко обориха очакванията ми и той реагира буквално след час по неговия си, примитивен, бабаитски и пещерен начин.

Редица сайтове не закъсняха да публикуват истеричните реакции на премиера. Ето и част от тях:

"Президент е този, който трябва да е обединител на нацията. Той е опозиционен лидер, който за 40 минути не каза една добра дума за държавата си. Омразата и злобата му до такава степен преливат, че не е нужно да го коментирам. Той е опозиционен лидер с най-много власт в държавата. Това каза министър-председателят Бойко Борисов пред журналисти в отговор на президента Румен Радев, който за пореден път остро разкритикува управление.
"Левски не си е позволявал да говори от името на народа“
, подчерта Борисов.

"Кой ти даде това право? Гледах го една минута, след което отидох да играя футбол“, призна премиерът.

"Това е двуличен човек и един ден, хората ще разберат колко двуличен човек са избрали за президент. Сигурен съм, защото когато тръгна за НАТО ми се обади да отида аз. Казах му “добре, отиди”. Ние сме системни. 2008 г. беше златният дъжд - светът се къпеше в пари. След това дойде икономическата криза", съска Бойко.

Дано да е вкарал някоя дузпа от третия път, та малко да се успокои!

Бойко, кото си признава, че е гледал самоминута от интервюто на Радев, "коментира" в цялост казаното от президента. Значи, Бойко отново лъже. А кой е дал право на президента да говори така - отговорът е в резултатите от президентските избори и за ония 2 млн. 400 хил., които избраха Радев, а не Цачева.

Улавям се, че започвам да изпитвам съчувствие към премиера. Не знам дали това е някакъв Банкянски изотоп на Стокхолмския синдром, но наистина му съчувствами искрено го съжалявам. Бойко е изпаднал в истерия. Не подлежи на никакъв контрол. Държи се като отчаян терорист, на който заложниците му са избягали и няма с какво да рекетира опонентите си.

Мъчно ми е за Бойко, който не може да проумее и да преодолее мъката и болката си, че президентът е избран с гласовете на 2 млн. 400 хил. души. Не може да превъзмогне болезнените следи, които остави Плвнелиев - неговият избор, инсталиран на мястото на произволното магаре.
Бойко не може да надмогне щетите, които му нанесоха Цветанов, Цачева, Павлова, Пламен Георгиев и останалите от кохортата на лично избраните и назначени от него лични предатели.

Още по темата: Румен Радев за: Борисов, Турски поток, Иван Гешев, промените в конституцията

Бойко има потребност от спешна помощ - психическа и психиатрична. В България все още се намират добри лекари от тези специалности - не всички добри специалисти са избягали. Нека създадат някакъв комитет, организация, инициатива и да се притекат на помощ на Бойко. Може и да има все още някакви шансове да го излекуват, преди яростта и злобата му да прераснат в хипертония и да му предизвикат някакви други непоправими увреждания. Да не бъдем жестоки, да не бъдем садисти! Да помогнем на Бойко!

Любо КОЛЬОВСКИ

Източник/ци: https://liberta.bg/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!