Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Главсекът на МВР се скъса да оправдава Джамбазки

.
Ивайло Иванов

Главният секретар на МВР Ивайло Иванов даде всичко от себе си, за да оправдае евродепутата Ангел Джамбазки, спипан с алкохол в кръвта зад волана.

"Джамбазки по никакъв начин не е използвал това, че е евродепутат, изпълнил е всички указания на органите на реда, дал е алкохолна проба с дрегер. След като пробата от дрегера се е оказала положителна, той сам е поискал кръвна проба. След като тя е излязла е станало ясно, че тя е под 1.2", допълни главният комисар. 

Припомняме, че на 7 декември евродепутатът Ангел Джамбазки е бил хванат с алкохол в кръвта зад волана. За случая стана ясно едва вчера. По неофициална информация дрегерът отчел 1.5, като му е отнета книжката. 

По-късно кръвната проба отчела 1.08 промила. "По българското законодателство ще има административно наказание. Наказващият орган ще реши какво ще е точно наказанието на евродепутата", коментира още гл. комисар Иванов. 

Преди няколко дни Ивайло Иванов стана за смях на народа, като каза, че КАТ действа без значение дали на пътя са милионери или хора, които по честен път си изкарват прехраната.

Източник/ци: https://frognews.bg/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!