Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Бойко Борисов: Като напусна премиерския пост, ще открия сайт, или една телевизийка, и ще стана най-добрият разследващ журналист! Аз като полицай бях по-добър... И съм най-добър, и ще бъда най-добър разследващ журналист

big_10

В „Лице в лице” по БТВ Бойко Борисов обяви, че той е настоявал САЩ да изпрати в България човек, който да отговаря за върховенството на закона и свободата на медиите.

Ето какво още заяви Борисов: 

„Аз поисках от САЩ да пратят човек у нас, защото ми омръзна да слушам лъжи. Олигарсите си направиха кой сайт, кой вестник, кой телевизия, и в един момент, ако направят друго нарушение, казват: „Ама аз съм издател”. Вие какво искате да кажете, че на издателите не се посяга, те не са ли по правилата на закона? 

И аз утре като напусна премиерския пост, първото нещо, което ще направя, е да открия един сайт, или една телевизийка, или да ходя с една камера. И ще казвам: „Не ме пипайте, щото аз вече съм издател”. Защото, аз като полицай бях по-добър от вашите разследващи журналисти. И ще стана и много добър разследващ журналист. Тогава нямате да имате право да говорите с мен, нямате право и да ме посочите с пръст. 

И съм най-добър, и ще бъда най-добър разследващ журналист. 

Аз поисках американците да пратят човек. Нека да дойдат, да видят ядрената енергия, да дойдат в тази сфера, там, където искам да хвана бика за рогатга.”

Източник/ци: http://onovini.eu/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!