Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Комунистите си връщат комунизма? Караянчева уличена в престъпление! Отмъщава на журналиста подал сигнала до главния прокурор!

Цвета Караянчева е уличена в престъпление срещу държавата? Това става ясно от сигнал на журналиста Димитър Байрактаров до главния прокурор Сотир Цацаров. Караянчева е полагала подписа си под официални документи във време когато не е имала право и е била в болнични.

Този факт поставя под сериозно съмнение текстовете на подписаните стенограми и публикуваните закони. Напълно е възможно Караянчева да е коригирала текстове на приети от Народното събрание закони, с цел обслужване на определени корпоративни интереси!

В отговор на сигнала Караянчева е осъществила поредната си отмъстителна акция, като този път е забранила да се издаде на журналиста пропуск за нещатен сътрудник на депутат, който е искал да ползва експертизата на Димитър Байрактаров в своята законодателна дейност.

Този факт вече е проява на тотална политическа репресия срещу свободен български гражданин, както и срещу парламентаризма. Спокойно можем да кажем, че Караянчева връща България във времената на тоталитаризма!

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://www.informiran.net/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!