Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Кольо Парамов: Каракачанов да подаде оставка като военен министър, никой не е унижавал така страната ни

Войводата стъпва на американска земя

Войводата стъпва на американска земя

Преди 101 г. ген. Вазов възвиси страната ни, а днес вицепремиерът я унизи издъно, казва финансистът

„Красимир Каракачанов стана срам за България. Той дори не знае, че е военен министър. С един удар Каракачанов унищожи 140-годишната военна история на Третата българска държава. За къде е тръгнал с тези куфари, след като очевидно е объркал адреса за Америка“. Това заяви пред Faktor.bg финансистът Кольо Парамов по повод посещението на делегацията ни в САЩ и скандалните кадри на Каракачанов, който при посрещането слиза с куфар и торби от самолета. 

„Красимир Каракачанов се представи като най-долния нашенски емигрант, който злепостави България. Преди 101 г. ген. Вазов възвиси страната ни, а днес военният министър я унизи издъно.

Никой на този пост досега не е унижавал държавата ни като Красимир Каракачанов и за това той трябва да си подаде оставката. Това е наглост, нещо непознато, което в България не е разрешено и позволено. Наглостта за България на този човек е незаменима. Тя не се вписва в нашата нова българска история. Отивай си, Каракачанов, защото ни посрами – веднага и скоротечно си давай оставката, без обяснения!“, казва още Парамов. 

paramov2.jpg

Кольо Парамов

Източник/ци: https://faktor.bg

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!