Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Браво! И щерката на Цветанов се уреди! Става шеф в САЩ за $120 000 на година

Браво! Щерката на Цветанов става шеф в САЩ за $120 000 на година

Гергана, най-голямата от трите дъщери на Цветан Цветанов, е напуснала благия пост на анализатор в Световната банка в Ню Йорк, за да почне работа при милионерите Павел и Румен Вълневи в Чикаго, научи Lupa.bg. 

В социалните мрежи брюнетката сама разкри, че е прекратила кариерата си в Голямата ябълка след само 20 месеца работа за престижната институция. Причината за напускането със сигурност не само в месечната заплата, защото годишно служителите от нейния ранг получават по около 60 хиляди долара, което като за начало на кариерата е прилично възнаграждение.

Нейни приятели коментират, че покрай татко си Гергана се е уредила с още по-хубава работа в Щатите – главен мениджър при братята Павел и Румен Вълневи, които финансираха телевизия BiT, фалирала официално през май 2019-а.

Бившият втори в ГЕРБ, който бе изритан след грандиозния скандал „Апартаментгейт”, вече е на работа при мултимилионерите, които са му дали офис точно в нюзрума на закритата телевизия в Студентски град на ул. „8-и декември” № 13, ет. 2.

Основният бизнес на братя Вълневи е в спедиторските услуги, като главният им офис е в Чикаго. Предположенията са, че Гергана Цветанова ще заеме мениджърски пост във фирмата им и затова ще се премести от Ню Йорк в третия по големина в САЩ след Ню Йорк и Лос Анджелис, където е и най-голямата българска диаспора. Коментарите във фейсбук са, че работната рокада е свързана и с двойно по-солидна заплата в рамките на 120 000 долара на година след платени данъци.

Близките на Гергана са убедени, че на умницата няма да ѝ е трудно да се справи с новите професионални предизвикателства, тъй като има отлична диплома от престижния университет „Бат“ в Югозападна Англия, където завърши бакалавър в специалността политика и международни отношения. Освен това Гери има магистратура по международни въпроси реномирания Колумбийски университет.

Откакто е зад граница, най-голямата от трите щерки на бившия втори в ГЕРБ се прибирала в България само по празници.

Въпреки че Гергана е най-голяма, средната дъщеря на Цв.Цв. – Василена, е едни гърди пред кака си по отношение на личния живот. Ученичката вече има сериозен приятел, с когото се залюбили покрай училището. Връзката ѝ с Ростислав не е тайна от семейството.

ГЕРБ разчиства кадрите на Цветанов – бившия втори къса партийната си книжка и хайде на свобода в... Америка

Източник/ци: https://lupa.bg/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!