Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Тръм закъсня за Бойко, но го прие веднага след като награди кучето Конан

Бойко Борисов и цялата ни делегация трябваше да изчака 15 минути преди Доналд Тръмп да излезе да посрещне Бойко Борисов и да покани неочаквано за никой и българските медии на срещата в Овалният кабинет.

Онова, което стана ясно от думите на хората в Белият дом е че Тръмп е закъснял да приеме Борисов, защото е трябвало да награди кучето Конан, ранено в акцията срещу Ал Багдади на специална церемония, която се е проточила по-дълго от очакваното.

Президентът на САЩ Доналд Тръмп представи в Белия дом военното куче Конан, участвало в операцията на американските спецчасти в Северозападна Сирия, в която бе ликвидиран лидера на „Ислямска държава“ Абу Бакр ал Багдади, предадоха световните агенции, цитирани от БТА.

„Това е Конан, който в момента вероятно е най-известното куче в света“, представи го Тръмп, който каза, че е наградил кучето с орден и почетен знак.

„Това е невероятно куче, блестящо и интелигентно. Конан свърши чудесна работа“, добави Тръмп, в присъствието на съпругата си Мелания и вицепрезидента Майк Пенс.

Източник/ци: https://www.informiran.net/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!