Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Тръмп добре знае кой е Борисов и не от Блиц или Пик, а от американските служби

На страницата на USA посолство в България е публикувана “ Рамка за стратегическо партньорство“, от съдържанието на която става ясно че България / т.е. Б.Борисов / е предложила да бъде създаден военноморски координационен център във Варна в подкрепа на инициативата на НАТО за адаптирано предно присъствие.

Посещението на Борисов в САЩ е следствие от геополитическата стратегия на Тръмп, проведена чрез предходни срещи с президенти и мин. председатели на държави-членки на ЕС и Турция.Борисов представлява държавата и има правомощието да подписва международни съглашения в различни формати.Има и дипломатически протокол.

Така че срещата Тръмп – Борисов не е индикация за индулгенция.Тръмп добре знае кой е Борисов и не от Блиц или Пик, а от американските служби, което обаче не му дава право да го покаже, защото има правила, а и стратегически цели, които могат да бъдат осъществени чрез преговори на такова ниво.

От друга страна нито Тръмп, нито който и да било държавен служител в САЩ могат да се намесват в работата на службите и съда.
Финалът на разследванията по Магнитски и Рико ще го покаже.И тогава прегръдките и потупванията ще се превърнат в звучен шамар.

Търпението е добродетел, но бездействието не е.Защото ако чакаме някой друг да ни почисти и подреди къщичката, ще бъде дълго.

Вратовете ни изтъняха от чакане.
Време е да станем вълци и да си свършим работата сами.

В противен случай, докато философствуваме пред компютрите си, или ще се задушим от отровната плесен в къщичката си, или покривът и ще се срути и ще ни затрупа.

Румяна Ченалова

Източник/ци: https://svobodnoslovo.eu/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!