Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Лидерът на "БОЕЦ" Георги Георгиев: Абсолютна лъжа е, че прокуратурата е вдигнала забраната наложена ми за напускане на страната!

.
Георги Георгиев

Абсолютна лъжа е, че прокуратурата е вдигнала забраната наложена ми за напускане на страната! Прокуратурата ЛЪЖЕ и заблуждава медиите заради огромната обществена и медийна реакция на репресията и нечовешкият удар, който причиниха на семейството ми.


Това обяви късно вчера лидерът на "БОЕЦ" Георги Георгиев.

Адвокатът му Николай Хаджигенов съобщи вчера пред Фрог,че е научил от "Свободна Европа", които са получили уверение от прокуратурата, че забраната на Георгиев да напуска страната е временно отменена, но няма официално потвърждение за това.

Малко след това Георгиев обяви, че това не е вярно и все още не може да пътува до Франция, където в края на седмицата предстои животоспасяваща бъбречна операция на съпругата му, за която той е донор. Освен втора изрична забрана за напускане на страната, наложена  от окръжният прокурор на Видин, прокурор Ненкова,  той е получил и поредна, 60-та, призовка.

Фрог научи, че преди минути адв. Хаджигенов е получил документите, с които втората забрана е отменена, но за първата все още няма информация.

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!