Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ексклузивно! Мая Манолова: Няма дясно, няма ляво. Мутрите излизат срещу мен на балотажа. Атакуват

Мая Манолова: Управлението на София и на България е диктатура и това е залогът на балотажите

Партийни централи не обикалям, аз съм граждански кандидат, всичко е на масата. Има две страни на барикадата – демокрацията и диктатурата. Това каза кандидатът за кмет на София Мая Манолова пред bTV.

Като диктатура определям управлението на София и на България и това е залогът на балотажите, заяви Манолова. Според нея изборите в София са ключови – те ще дадат знак за цялата страна, дали сме узрели.

Не влизам в никакъв пазарлък, не очаквам нищо насреща. Бях казала, че ще гласувам за Игнатов или Бонев, ако не стигна до балотаж. На първия тур гласувах за листата на промяната – листата на промяната са листата на БСП, листата на ДГБ, листата на „Демократична България“, листата на Борис Бонев, изброи Мая Манолова.

Ще гласувам за кандидата на „Демократична България“ за моя район срещу кандидата на ГЕРБ”, посочи още Манолова.  Тя призова гражданите да гласуват в неделя, защото по нейните думи всеки истински глас убива купен глас.

Тя беше категорична, че първият тур в София е показал, че протестният вот е победил. Честният резултат ще бъде, ако промяната победи и през районните кметове на втория тур, заяви още Манолова.

Тази битка не е ляво-дясно, управлението в София в момента е корумпирано, управление на приятелските кръгове, на кмета в сянка, който диктува реалните решения, подчерта Манолова.

Както се управлява София, така се управляваше и предизборната кампания на Фандъкова, коментира Манолова. Изсипаха се много пари и имена от ъндърграунда излязоха на светло. Мутрите се впуснаха да се борят за власт. Къде са правоохранителните органи, попита Манолова.

„Стигнаха до Несебър, но не стигнаха до Филиповци и Факултета, защо?“, попита отново Манолова. „Очаквам органите на реда да проявят повече активност на балотажа, защото се очаква всички представители на подземния свят да се включат в изборите“, убедена е Манолова.

Източник/ци: https://vihrogon.bg/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!