Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Комунистически терор посредством капиталистическо поданство

„Въпреки, че армията на ККП не може да измарширува от Тянанмен до Америка за да заглуши гласовете на дисидентите, различен вид армия, армия, която може да убива дискретно, е способна да направи същото. Тази армия е тайната сила на режима, оперираща в различни страни и служеща за инструмент на ККП, с който тя налага своята воля по света.”

Ли Шинсионг е основател на Комитета за Разследване Преследването на Религиите в Китай. Той сподели следното за Epoch Times:

„Историята за бруталния побой на г-н Юан Ли в собствения му дом в Атланта от специалните агенти на китайския комунистически режим ми напомни за г-н Ли Джисуи, който написа книгата ‘Личният лекар на Мао Дзедун’. Книгата разяри китайската комунистическа партия (ККП) и г-н Ли ‘умря от внезапна болест’ в собствения си дом в САЩ, наскоро след като неговата книга беше публикувана.

Въпреки, че армията на ККП не може да измарширува от Тянанмен до Америка за да заглуши гласовете на дисидентите, различен вид армия, армия, която може да убива дискретно, е способна да направи същото. Тази армия е тайната сила на режима, оперираща в различни страни и служеща за инструмент на ККП, с който тя налага своята воля по света. Живеейки в САЩ и таейки задни мисли и мотиви при осъществяване мисиите на ККП, тези хора поставят под огромна заплаха живота на китайците в чужбина. Така че е от изключителна важност да се знае какво вършат те, както и да се излага на показ мерзавската природа на техните терористични действия.

ККП е отмъстителна партия, която ще прибегне до всякакво средство за да постигне целта си. Не обременена от никаква етика, ККП продължава да разпраща своите шпиони и агенти със специални способности в Съединените щати [и по света], за да тормози и елиминира враговете си в чужбина, прилагайки сплашващи терористки методи. А главната отличителна черта на тероризма са заплахите, които не непременно означават насилие.

Тероризмът е инструмент, който може да бъде използван от всеки. Успелият терорист може да стане лидер на политическа партия, или дори на държава. Историята е показала, че успешен терорист, вместо да бъде осъден бива аплодиран и препоръчан от оцелелите. Някои елити и таланти са дори активно въвлечени в тероризиране на други [такива], поради страх, че те самите могат да станат жертва на тероризма. Веднъж тези елити и таланти намножат ли се, тероризмът се ‘установява’ и започва да развива доктрина, държава, легална система и култура, всяка от които подхранва неговия растеж.

И това не е всичко! В Китай тероризмът навлезе с Мао Дзедун и неговите безскрупулни пролетарий, които убиваха хора с магазина на пушката и в името на закона. Техните потомци могат да прехвърлят огромни количества държавни авоари в чужбина и да стават комунисти с американско поданство, което им помага от една страна да прахосват парите на данъкоплатците и да се наслаждават на демокрацията и свободата в Съединените щати, а от друга - да поддържат тероризма на своите господари и да подсигуряват техните ‘национални интереси’ като използват американските си гражданства.

Заслужава да се отбележи, че днес, когато стане дума за човешките права в Китай, всичко което някои чуждестранни медии съобщават, е че положението с човешките права се подобрява с всеки изминат ден, което е в пълно съгласие с The People's Daily, устата на ККП в Китай. Това означава, че докато преследванията на ККП се увеличават, кампаниите на пропагандата за разпространяване на лъжи от медиите, които бяха инфилтрирани и купени от ККП, се засилва.

Особено пагубни са репортажите на някои основни медии, чиито ‘независими проучвания и балансирани доклади’ изглеждат справедливи и безпристрастни на повърхността, а в същото време са още по-измамни и от тези на агенциите за ‘новини’, които вече открито са се идентифицирали като усти на ККП в чужбина.

Така например, заглавната статия на The New York Times от 2004г., публикувана в Деня на Благодарността, гласи: ‘Насилие накърнява религиозната утеха на бедните в Китай’, като това е типичната статия, изкривяваща вярата в семейната църква в Китай, и прикриваща бруталното потискане на религиозните свободи от ККП. Статията остави хората с впечатлението, че бруталността на полицията е в резултат на поведението на лош култ.

Вече два пъти The New York Times публикува подвеждащи материали за преследването на религиите в Китай, които бяха основани на информация която аз им предоставих. Два заблуждаващи репортажа – голяма работа! И ежедневно да бъде защитавана ККП от тези истински американци, никой не може да направи нищо за това, тъй като няма солидно доказателство за каквото и да било.

Първоначално аз исках да помоля автора на статията (началникът на отдела на The New York Times в Пекин) да помогне на тези християни в Китай, чиито гласове не могат да бъдат чути, и които са преследвани от полицията. Но за голяма моя изненада, този американски репортер написа сензационна история за убийство, представяйки на западните читатели стотиците милиони китайски християни като зъл култ.

Възмутително е, че американски репортер можа да направи нещо така порочно, нещо, което дори хората на словото, грижещи се за удоволствието на ККП, не можаха да се сетят, и което помогна да се изгради международно обществено мнение относно потискането на християните в Китай от ККП, като нещо ставащо ‘съгласно закона’.

Защо го направи той? Заради личната изгода. Говорейки за изгода, 10 милиона щатски долара възнаграждение си струваха за Китай, защото ККП не би могла да постигне ефекта който постигна The New York Times, дори и да беше изразходвала стотици милиони долари.

В този окаян свят вече няма нравственост, за която да се говори днес. Да погледнем случаят с преследването на Фалун Гонг от ККП. Ако привържениците на Фалун Гонг не предприемаха действия за да му дават гласност, никоя от масовите международни медии не би го направила, и щеше да изглежда, че няма никакво преследване. Защо е така? Отново, заради изгоди. Това са справедливостта и етиката на човечеството от 21-ви век.”

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!