Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Бекъм: "Не мога да се справя с домашното на сина си"

Известния футболен капитан на Англия - Дейвид Бекъм - призна, че е бил объркан от домашното по математика на шестгодишния си син Бруклин.

30-годишният Бекъм сподели за объркването си, когато неотдавна синът му Бруклин го помолил за помощ в приготвянето на домашното си, и че трябвало да се обърне за помощ към своята съпруга, бившата Spice Girls поп-звезда Виктория.

"Техните домашни са толкова трудни тези дни. Седнах с Бруклин онзи ден и веднага трябваше да кажа: "Виктория, може би ти трябва да помогнеш с домашното тази вечер".", каза Бекъм.

"Мисля, че беше математика. Но тя е напълно различна от това, което аз съм учил някога в училище, и веднага си помислих: "Боже мой, аз няма да мога да се справя с това". Но Бруклин настояваше: "Моля те, помогни ми.". Аз отвърнах: "Я по-добре да почетем книга заедно".".

Синът на централния нападател на Реал Мадрид посещава в испанската столица специалния колеж Runnymede, който следва програмата на британската учебна система.

Ето и няколко примера от британската национална програма по математика за седемгодишни:

Бекъм също призна, че той няма практиката да прави церемонии за "късмет" преди мачове, тъй като тези неща били твърде трудни за запомняне.

"Намирам, че ако следвам церемонии... се стига до положението, в което си мисля: "Така,  сега отляво ли беше... да се сложи лявата обувка, или отдясно?..".

"Нещата, които могат да минат през ума на човек, са толкова много!".

Source: http://www.museumofhoaxes.com/hoax/forums/viewthread/1024/

Източник/ци: museumofhoaxes.com

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!