Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Китай: Човешки органи от таен концентрационен лагер

Дългосрочен репортер от японска неправителствена новинарска агенция разказва за ужасяващи събития в Китай: „Съжалявам, че се налага по такъв директен път да представя факта, че практикуващите Фалун Гонг биват убивани заради техните органи, които след това се изпращат в медицинските заведения. В момента, бизнесът за продажба на органи в Китай е много печеливш.”

Китайски репортер, назначен от Департамента по Образованието към Китайското Посолство в Токио за отговорник по новините за Китай в японска телевизия, бива притиснат от Китайската Комунистическа Партия (ККП) за публикуване на компрометираща информация. Потърсил наскоро убежище в САЩ, репортерът разкрива потресаващи събития и секретна информация пред света. За да предпази неговата идентичност при публикуване на информацията, Epoch Times използва псевдонима „г-н Р”.

Репортерът, разкриващ ужасяващи истини за събития, случващи се в Китай сега, и търсен за публикуване на неудобни за ККП събития. (Epoch Times)

Според г-н Р, ККП е изградила таен концентрационен лагер в района Суджиатун, град Шенянг, със специалното предназначение да задържа там практикуващи Фалун Гонг. Така, в този лагер сега се намират над 6 000 души от медитативната практика.

„Всъщност в Китай няма конституционен закон, който може легално да осъди практикуващите Фалун Гонг, затова те са заключени в този лагер.”, каза г-н Р.

Концентрационният лагер има крематориум за изгаряне на телата. Там има също така и необичайно голямо количество доктори. До сега никой от затворените не е успял да излезе от лагера жив. Преди кремация, вътрешните органи на всички биват изваждани и продавани след това.

В прословутите досега два лагера - Масанджа и Дабей - има останали само няколко практикуващи Фалун Гонг. Повечето от тях са преместени в Суджиатун. Практикуващи от североизточен и централен Китай също са прехвърлени в новия концлагер.

Г-н Р споменава, че тъй като повечето затвори и трудови лагери са големи и има движение на влизащите и излизащите от тях, излизащите изнасят информация за това какво става вътре. Но от концлагера в Суджиатун никой не е излязъл, поради което е много трудно да се разбере какво става в него.

Тайният концентрационен лагер има стоманени врати, които са постоянно заключени. Оградата на лагера е висока три метра и върху нея има електрическа бодлива тел. Отвън никой не може да види какво става вътре, и хората, които живеят наблизо, нямат представа какво се случва там.
 
“Може би сте запознати с това, което се случва в лагера Масанджа; най-често използвания метод за изтезание е бой с електрически палки. Техниките за разпит от лагера Масанджа са пренесени във всички нива на политическите и правни органи на ККП. Ако обаче практикуващите Фалун Дафа бъдат изпратени в Суджиатун, те нямат шанс да излязат оттам. Какво прави с тях ККП зад тези стени? Разбира се, ККП не би ги хранила и подслонявала за нищо. Това, което може би много хора не знаят е, че властите на ККП, занимаващи се с концлагерите, са научили много неща от Северна Корея.”, каза г-н Р. 

”ККП не би позволила един затворник да консумира храната й безконечно. Тогава, какво прави тя? Практикуващите Фалун Гонг биват убивани накрая за органите им, които биват изпращани в различни медицински заведения. Сега бизнесът с органи е силно печеливш в Китай. Много пациенти умират на операционната маса и органите им биват взимани. Никой не разследва това, като в тази търговия са замесени дори и лекари. Не могат да намерят достатъчно тела от екзекуции, а се оказва, че няма по-подходящи за този бизнес от телата на практикуващите”, продължава г-н Р. 

“Беше ми съобщено, че всички, които са строили лагера в Суджиатун, са били дългогодишни затворници, които не са знаели нито какво строят, нито за какво ще е строежът. Защо е построен и крематориум, и защо толкова много лекари са настанени там? Не е защото ККП е толкова добра и ще лекува затворниците. Отговорът е нещо невъобразимо. Трябва да сме наясно, че крематориумът за тела е нещо различно от камерата за изгаряне, използвана за санитарни нужди. Принципно всеки затвор е оборудван с камера за изгаряне. И когато някой умре в затвора, това се знае, и тялото трябва да бъде изпратено в крематориума в града. Тогава защо има крематориум в тайния лагер в Суджиатун? Защо трябва да се изгарят телата там, на място? Защо там се нуждаят от толкова много лекари?”.

“Относно достоверността на тази информация - споделя г-н Р – имам много източници и съм много внимателен с всеки един от тях. Получавах информация от обществената система за здравеопазване и от болници, които за мен са много важни източници.”. 

Той добавя: “Много е трудно да се получи информация в Китай, защото хората живеят в страх. В нашата разплащателна ведомост фигурират много информационни източници.”. 

За трудовите лагери, в които държат Фалун Гонг практикуващи, се говори от няколко години. На 1 октомври 2000 г. в доклад на Агенция Франс Прес се казва, че неотдавна са били построени два нови концентрационни лагера, и двата специално за Фалун Гонг арестанти. За лагерите се твърди, че се намират в северозападната и североизточната част на Китай и че побират до 50 000 души. Във връзка с новоизнесената за концлагера в Суджиатун информация г-н Джиян Ърпинг от Информационния център на Фалун Дафа отправи следния призив: “Международните медии и правителствата по света трябва да обърнат внимание на това и да вземат активни мерки за разследване на този концентрационен лагер, както и за слагане край на това варварство и лудост. Ние призоваваме за цялата възможна подкрепа от международни организации. Трябва да се потърси сметка на Китай. Ако това е цената, която хората заплащат за нашето мълчание, това е смразяващо трагично.”.

WOIPFG: Доклад за разследване на добиването на човешки органи на живо от отвлечени практикуващи Фалун Гонг в концентрационния лагер Суджиатун (Фаза 1)

Обществената тайна за кражба на органи от затворници

Органи се изваждат на живо в китайски концлагер

Присаденият орган носи от личността на донора

Източник/ци: Epoch Times, clearwisdom.net

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!