Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Стратографска колона

Стратографска колона

Стратографска колона (Image: bcvideo.com)

Все повече артифакти се откриват в света, които поставят под въпрос съществуващите теории за произхода на човека, за началото на живота на Земята, за създаването на самата планета, както и за знанията ни днес за Вселената и за целия Космос. Какво всъщност се опитват да ни кажат тези артифакти?

Представената илюстрация е така наречената „стратографска колона”, която представлява  напречен разрез на геологични пластове, с намерени в тях артифакти, по които науката прави заключения за различните етапи на развитие, през които са преминали Земята и нейните обитатели.  

Това което търси съвременната наука при изграждането на стратографската колона, са доказателства за потвърждение на Дарвиновата теория за еволюцията.

Така като правило, съвременни артифакти като глиненото гърне на илюстрацията, се намират в горната част на стратографската колона.

Продължавайки да проследяваме представената стратографска колона, развитието на човека според съвременната наука е както следва:

Показаната на илюстрацията примитивна брадва е най-напредналият инструмент, който бихме могли да очакваме да се намери в пластове датиращи от 2 милиона години.

Но ако продължим да подреждаме в стратографската колона намерените до днес артифакти, несъмнено ще навлезем в забранената зона на археологията. Защото много от тях попадат под линията на 25-те милиона години на тази колона.

Такива са например намерените хаванче и чукало, открити в скални пластове на възраст 55 милиона години. В този ранен период от историята на Земята човешки същества не са съществували според теорията на еволюцията.

Съществуването на метална тръба преди 65 милиона години е невъзможно според общоприетите възгледи в археологията. Но тя е открита във варовикови пластове датиращи от това време, и е с очевидно интелигентен дизайн, при все това датира от времето преди човека да е съществувал.

Следващият артифакт никога не е бил записван в учебниците. Кости на съвременен човек са били намерени в щата Илиноис (САЩ) във въглищни пластове датиращи отпреди 320 милиона години. Това означава ли, че човек е живял по времето на динозаврите?

Но може би най-старите артифакти, откривани някога, са металните сфери намерени в Клерксдорп, ЮАР. Тези сфери имат фино гравирани канали, за които специалистите заключиха, че не може да са в резултата на естествен процес. Над 150 от тези загадъчни топки са намерени дълбоко в пластове на пре-камбрийския период, датиращи на поразителната възраст от 2.8 милиарда години. Смята се, че по това време в историята на Земята са съществували единствено прости форми на живот, като на водораслите например

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!