Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Каракачанов: Разбиха ми мазата и ми откраднаха ракията

big_3

Всеки български гражданин, за съжаление, някога е бил обект на престъпление. На мен например ми разбиха мазата и я обраха. Но това беше преди десетина години. Казан нямах, но със сигурност имаше ракия, която изчезна след кражбата. Това коментира в блиц – интервю по Нова тв Красимир Каракачанов. 

Кой ще ги хване крадците!? То битовите кражби са ежедневие в София, допълни той. 

По време на избори и лов се лъже най-много. Но най-голямата лъжа през тази кампания е, че часовника ми струва 50 000 евро. Той ми е подарък за рождения ден и най-вероятно струва не повече от 500 евро. Решенията винаги ги взимам не по часовника, а с главата си. 

Ще разбера кои са истинските ми приятели след като спра да съм във властта и политиката. Иначе в момента имам много приятели. Няма да забравя как след едни избори, които загубихме, телефонът ми рязко замлъкна. Така че ще броя приятелите си, когато не съм министър, коментира той. 

При мен най-добрите ми приятели си остават тези, с които съм учил. Това са хората, с които не говорим за политика и по служебни въпроси, допълни Каракачанов. 

Приоритет на България е Македония да стане член на Европейския съюз, но след като изчисти своята политика и практика да създава идентичност на населението на базата на насаждане на омраза към България, на фалшифициране на българската история и унижаване на българския народ. Това е нашият национален интерес. И като вицепремиер по сигурността ще ви кажа, че за мен България стои над някакви клишета за европейски семейства, европейски ценности и всякакви други клишета. Интересът на България, на българския народ и то не сега само, а в перспектива. 

Защото проблемът с политиката на Македония спрямо България е от 50 години, не е от вчера. И за съжаление ако Македония не се поправи и влезе  в този вид в Европейския съюз, тя ще продължава да води тази антибългарска политика, но от вече много по-високо ниво, което ние няма да можем да спрем, посочи още той.

Източник/ци: http://onovini.eu/20

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!