Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ужас! Бебе умира от глад след като китайската полиция арестува майката

Фалун Дафа, "Просветление". Маслени бои (30 х 36 инча) 2005 г., Шяопинг Чен

"Просветление". Маслени бои (30 х 36 инча) 2005 г., Шяопинг Чен

Г-жа Гу, 28-годишна, чийто съпруг отсъствал дълго по работа, се грижела за детето си повечето сама. Полицията я арестува насилствено, затова че практикува Фалун Гонг, като оставя детето на произвола на съдбата и то умира от глад...


Когато съпругът на г-жа Гу разбрал за случилото се, отишъл в полицията да попита къде е съпругата му. Там му отговорили, че няма да му кажат, защото нейният случай е политически и той няма право да я вижда. Той, както и съседите, са в шок и се страхуват да говорят по този въпрос.

Според сигурни източници, това е част от кампанията на властите в град Янгчен, провинция Джиянгсу, за преследване на Фалун Гонг, където местни жители са арестувани и са конфискувани копия на „Девет коментара за комунистическата партия”. Местното управление изпада в паника, след като открива в района множество копия на тази публикация. Управление 610 работи съвместно с местната полицията за обискиране и арестуване на Фалун Гонг практикуващи.

Така бива арестувана 56-годишната Лияо Шиянг, защото пощенската марка на писмото,  което получила, била същата като тази на писмо, в което полицията намерила копие на „Девет коментара за комунистическата партия”.

В резултата на тази кампания повече от 30 практикуващи Фалун Гонг са арестувани, като техните семейства са принудени от властите да плащат по 240 юана на месец за тяхната издръжка. На запитванията на близките за местоположението на арестуваните полицията отказва да даде отговор. Властите са обявили награди за даване на сведения, като например:

- 300 юана за сборно място на Фалун Гонг практикуващи;

- 10 000 юана за притежание на „Девет коментара за комунистическата партия”. /Clearwisdom.net/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!