Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Излезе от печат книгата "Истинската история на Цзян Цзъмин"

На 12 септември излезе от печат книгата на издателство Broad Book "Истинската история на Цзян Цзъмин". Преди това книгата бе публикувана в руския уебсайт epochtimes.ru и във вестникарски издания на китайски и английски език. Тя привлече огромен читателски интерес.

Никой никога не е крил така родителите си от предишните президенти на Китай, както Цзян Цзъмин.

ImageОт друга страна тези, които подобно на Цзян упорито са се възвеличавали, строяли са си паметници и са поръчвали да измислят автобиографията им, докато в същото време десетки милиони негови съграждани живеят в отчаяна нужда, са единици. Измислената биография на Цзян Цзъмин, изобилстваща от противоречия и неприкрита правителствена пропаганда, била написана под ръководството на западния бизнесмен Робърт Кун и била разпространена сред нищо неподозиращата широка общественост.

Тогава, кой точно е Цзян Цзъмин? Какъв е истинският му произход и защо той има толкова важно значение? Как е успял да се превърне от посредствена личност, жадна за популярност в диктатор, оглавяващ гигантска нация? Колко лъжи стоят зад показното процъвтяване под ръководството на Цзян, над което размишляват някои хора? И какво е оставил Цзян след себе си...?

http://www.dajiyuan.com/gb/5/9/12/n1049839.htm
http://broadbook.com/

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!