Резонансът на Шуман или наричан още пулсът на Земята се манипулира от CERN, HAARP, GWEN

Самата Земя има сърцебиене, известно като Резонанс на Шуман. Той заобикаля и защитава всички живи същества с естествена стабилна честота от 7.83 Htz в продължение на хиляди години. Твърди се, че има доказателства, че кулите на HAARP (Програма за високочестотни активни изследвания на полярното сияние), CERN (Европейска организация за атомно изследване)и GWEN манипулират естествения пулс на Земята! Мнозина вярват, че Шумановият резонанс може не само да бъде променен, за да ни контролира, но и ние можем да го променим, в зависимост от собственото ни ниво на осъзнаване!

През юни 2014 г. системата на руска космическа обсерватория показа рязко увеличение на активността, от 8,5 Hz до 16,5 Hz на Резонанса на Шуман. Те смятат, че това се генерира от електромагнитни промени в ядрото на Земята, което засяга Земята и целия живот. Когато тези естествени честоти се манипулират, те могат да имат драстични резултати за Земята и целия живот! Това е най-големият контрол върху популацията, който е съществувал някога!

Масово събуждане! Ако живеем в един естествен, нормален свят, Резонансът на Шуман ще повишава осъзнаването ни. И ще имаме масово събуждане! Но Силите, които ни контролират сега, не искат това да се случи. Така че като манипулират честотите на Земята, те манипулират целия живот. Хаосът може да се появи под грешни честоти. Честотите контролират емоциите!

Земята, обаче, продължава да се променя! Въпреки всички манипулации, които се случват, Резонансът на Шуман все още се променя. Но защо? Това, за което изследователите могат взаимно да се съгласят, е, че тези промени ясно означават промяна. И хората бавно се събуждат за по-добра реалност, където мислите ще се материализират за миг. Резонансът на Шуман и промяната, която се случва през последните години, е сред най-доброто доказателство за тази промяна.

Отдавна се подозира, че когато хората, действат на ниво „колективна съвест“, могат да повлияят върху структурата на магнитното поле и да създадат смущения като последните промени във вълните на Шуман. Това обикновено се усилва по време на висока тревожност, страст или напрежение.

Земята повишава честотите си и ние хората може би правим същото, благодарение на нашата силна връзка със Земята. Имайки предвид това, ние преминаваме през духовно и когнитивно събуждане. Вярно е, че събуждането към тази реалност ще обърне цялата ни култура с главата надолу. Това дава път за нови и подобрени понятия за историята и живота като цяло.

Кулите на CERN, HAARP и GWEN може да манипулират Резонанса на Шуман, но колективно, както беше посочено по-горе, ние също можем да манипулираме сърдечния ритъм на Земята и да преодолеем тази разрушителна технология! Някои неща са много по-силни от технологиите! 

Автор: Patti Dail

Източник: http://www.naturalnewsblogs.com

Връзка към публикацията: Резонансът на Шуман или наричан още пулсът на Земята се манипулира от CERN, HAARP, GWEN

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Научете за преследването на Фалун Гонг от ККП (Китайската комунистическа партия)

Преследването на Фалун Гонг: Насилствено потискане на 100 милиона души

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг. Историята ще запише избора на всеки човек.

Необходимо ли е да се осъди комунизма: Фотоархив на комунистическите зверства

ДЕВЕТ КОМЕНТАРА ЗА КОМУНИСТИЧЕСКАТА ПАРТИЯ

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...