Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Комунизъм и Порнография

Китайската Комунистическа Партия Използва Порнография за да Увеличи Посещаемостта на Своята Интернет Страница

Уеб страницата ХеНан БаоЙе (ХНБЙ) поддържана от „Хенан Днес”, вестник на Китайската Комунистическа Партия (ККП) в провинция Хенан, специално създава уеб форум с неблагоприлично съдържание, с цел да привлече повече посетители на своя сайт.

Този сайт, претендиращ че е важен форум на Партията и че поставя ударение на „ образователната дейност за поддържане на напредъка” (или с други думи възхваляване на ККП), има доста предизвикателно съдържание в най-директна форма, като например това на форумите „Красиви Картини”, „Страна на Феите”, „Нощен Разговор”, и т. н..

Уволнен заради своята критика към ККП, бивш ръководител на един от форумите на сайта ХНБЙ (с псевдоним „Огнен Феникс”) казва: „Кой би повярвал, че такава неблагоприлична порнография ще се появи на официална държавна уеб страница! Миналата година нашето правителство проведе „порнографо-изчистваща” кампания, като специално постановление на Министерството за Обществена Сигурност обяви: „…всяка организация или индивид разпространяващи неблагоприлични, порнографски материали, или съдържание насърчаващо хазарт, насилие и пр. ще получи предупреждение от Департамента за Сигурност. В по-сериозните случаи ще се завеждат съдебни следствия”.”.

ККП разполага с най-голямата и най-ефикасна система за инспектиране и наблюдаване съобразността на компютърните мрежи, използвайки държавните закони и техническите стандарти. Също така, ККП е изградила най-комплексния в света апарат от мрежа за филтриране. Според Министерството за Обществена Сигурност: „Мобилизирането на обществеността за унищожаване на неблагоприличието и порнографията на Интернет е „народна война”.

Независимо от това обаче, оказва се че народът ще трябва да чака за да види дали ККП ще води тази война с порнографията на собствената си Интернет страница, и дали една чиста и благоразумна страница ще се възстанови за обществеността.

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!