Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ужас! Ежедневно изнасилват 9-годишно сираче на убити Фалун Гонг практикуващи

Трима души от охраната на болница за душевно болни в Пекин изнасилват 9-годишно момиче всеки ден, съобщава жена която се оказва в същата болница за 3 дни след като отива в Пекин да подава апелационна жалба.

Лию Фенгайинг, жена над 40-те, живееща в китайската провинция Джинлин каза, че след прочитането на няколко от 9-те Коментара за Комунистическата партия, тя намира, че към практикуващите Фалун Гонг в Китай се отнасят много по-зле отколкото е описано в тази публикация. Тя описва на какво е станала свидетел, като споменава, че това е доказателство, че Джиянг Земин - тарторът на Китайската комунистическа партия (ККП), инициирал преследването на Фалун Гонг - е абсолютен звяр.

Г-жа Лию отива в Пекин да подаде апелационна жалба към правителството по лично дело, поради което бива арестувана и изпратена заедно с дузина други подобно апелиращи китайски граждани в Болницата за душевно болни "Чангпинг" в северните предградия на Пекин.

За трите дни на престой в болницата г-жа Лию не вижда там нито доктори, нито медицински сестри, а само полицаи и надзиратели с колани в ръце, свободно нахлуващи по стаите и своеволно биещи всеки когото намерят за добре. През тези три дни г-жа Лию не е била преглеждана нито лекувана от медицински персонал.

В отделението, където е била г-жа Лию, е имало и други две "пациентки", и всяка вечер охраната идвала и групово изнасилвала едната - 9-годишно момиче, което било сираче на практикуващи Фалун Гонг родители, измъчвани до смърт в същата болница. Детето бива държано в тези условия на истински ад само защото родителите му практикували Фалун Гонг, докато били живи. Според г-жа Лию момичето било така травматизирано и съсипано от това, че не можело дори да ходи и се изпускало по малка и голяма нужда в леглото.

За да я пуснат от болницата г-жа Лию казва, че трябвало да подкупи охраната, но че късметът на Фалун Гонг практикуващите не е така добър и те продължават да бъдат държани там, да бъдат измъчвани и изнасилвани.

Г-жа Лию набляга, че медиите трябва да извадят на бял свят деянията на ККП, като твърди че ККП е действително зла секта, и че Джиянг Земин не е човек. Ако престъпният режим на ККП падне - продължава тя - много хора ще се престрашат и ще разкажат какво са видели и изтърпели, и ще се разкрият нечовешки истории, които са дори още по-покъртителни и от тази на клетото 9-годишно момиче - завършва г-жа Лию.

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!