Следвайте "Буднаера" в Телеграм

WOIPFG: Служители на ККП принуждават Eutelsat да прекрати контракта на NTDTV

Световната Организация за Разследване Преследването на Фалун Гонг (WOIPFG) наскоро получи доклади за това, че служители на Китайската Комунистическа Партия (ККП) са били тайно въвлечени в предотвратяване подновяването на контракта между Eutelsat и телевизионния канал NTDTV . В опитът си да задържи своя контрол над медиите в Китай, ККП упражнява политически натиск и използва икономически стимули за да накара Европейската сателитна компания Eutelsat да преустанови обслужването на NTDTV .

Нашето проучване показа, че настоящото преследване на Фалун Гонг в Китай има геноцидна природа, при все това, отзвукът на световните медии по отношение на този въпрос е доста разочароващ. Не само че мнозинството от китайските медии в чужбина са подкупени или принудени от ККП да спомагат за разпространението на нейните лъжи, но дори и Западните медии известни със своите справедливи и балансирани репортажи и новини са вземали под внимание лични интереси и други фактори, и рядко са съобщавали за преследването на Фалун Гонг.

В резултат на това, светът не е осведомен добре за най-жестокото престъпление на века, което става именно в момента в Китай. Като независим медиен канал на китайски език, NTDTV не се асоциира с никакви политически или финансови групи. Принципите към които той се придържа будят уважение. Той е посветен на разпространяване идеите за демокрация и свобода, което даде възможност на китайския народ намиращ се под тиранията на ККП в продължение на повече от половин век, да чуе за пръв път че всеки човек има неотменни човешки права. И по-специално, с репортажите на NTDTV за преследването на Фалун Гонг, все повече и повече китайци се пробуждат. Те научават, че престъпленията на геноцид стават буквално сред тях, което знание може да допринесе тези престъпления да бъдат спрени, а също така и да се възпре ККП от по-нататъшни убийства.

Нека се замислим. Ако преди половин век имаше телевизионна станция като NTDTV, която да има смелостта да съобщава за геноцида на Нацистите срещу евреите и да призове света за спиране на тези зверства, колко човешки живота щяха да бъдат спасени? Днес NTDTV върши точно такова смело и справедливо дело. Запазване на телевизионното излъчване на NTDTV определено ще предпази неизброимо количество добри китайци от промиване на мозъци и смърт под властта на ККП.

Затова, подновяването на контракта е от изключителна важност за милиони китайци! Всички служители на ККП, които са участвали в тази конспирация и са въвлечени в упражняването на натиск върху Eutelsat за неподновяване на контракта, ще бъдат разглеждани като съучастници в геноцида!

С това WOIPFG заявява: ние ще направим подробно разследване на всички служители на ККП въвлечени в инцидента, ще ги подведем под съдебна отговорност и ще накажем строго онези, които са отговорни за тази конспирация.

Световна Организация за Разследване Преследването на Фалун Гонг (WOIPFG)

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!