Отмениха карантината на контактните Борисов и Севделина Арнаудова след 1 ден „изолация“

phptqzrgf_800x_

Столичната регионална здравна инспекция отмени карантината на министър-председателя Бойко Борисов и Севделина Арнаудова от централата на ПП ГЕРБ след отрицателни резултати на PCR тестове в два последователни дни, съобщават БНР и БГНЕС.

Вчера Столичната РЗИ наложи карантина на всички близки контактни лица на зам.-министъра на регионалното развитие и благоустройството Николай Нанков след положителен тест за COVID-19.

Каква е причината за отмяната на карантината не е известно. Как това решение може да се обясни при изискванията на здравните власти, приложими за всички останали български граждани – също.

Под карантина бяха и трима министри, контактували с Нанков – Петя Аврамова (регионално развитие), Десислава Танева (земеделие) и Кирил Ананиев (финанси). Дали тя остава или и за тях е направено изключение, ако са с отрицателни тестове, не е известно.

БГНЕС, БНР, Офнюз

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: http://onovini.eu/

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Научете за преследването на Фалун Гонг от ККП (Китайската комунистическа партия)

Преследването на Фалун Гонг: Насилствено потискане на 100 милиона души

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг. Историята ще запише избора на всеки човек.

Необходимо ли е да се осъди комунизма: Фотоархив на комунистическите зверства

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...