Журналист вещае: България под блокада от 19 октомври, връщат КПП-тата

Журналист вещае: България под блокада от 19 октомври, връщат КПП-тата

Правителството ще опита ново затваряне - вероятно на 19. 10. 2020 г. Това свидетелстват запознати. Тестват се системите за онлайн обучение по учебните заведения в провинцията. МВР се готви да слага КПП-та!

Това написа на стената си във фейсбук журналистът Димитър Стоянов от сайта „Биволъ”. Според него това е начинът властта да се справи с протестите.

„Дори не знаем дали данните за болните (заразените) с COVID 19 са достоверни! Правителството има нужда от повече заразени! А те броят! #ОПГЕРБ ще съсипят всичко онова, което още не са”, убеден е „биволът”.

Твърдението на Стоянов бе опровергано по-рано днес от проф. Костадин Ангелов.

Не възнамеряваме да затягаме мерки. Няма да се поставят КПП-та и няма да се прилагат нови ограничителни мерки, отсече здравният министър на брифинг в Министерския съвет.

Трябва да спазваме сегашните мерки срещу COVID-19 – дисциплина, отговорност, носене на маски, ползване на дезинфектанти, лична хигиена. Ще проверяваме дали мерките се спазват. Трябва да свикнем да живеем с този вирус и да спазваме разписаните мерки, защото те дават и ще дават най-голяма сигурност, подчерта министърът.

Малко по-късно и премиерът Бойко Борисов потвърди, че "нищо не налага допълнителни рестрикции като КПП-та или други ограничения". 

"Тази динамична среда, в която броят на заразените с COVID-19 се увеличава, изисква също институциите да продължат да бъдат максимално концентрирани, а контролът да е изключително силен. Особено сега, когато предстои и сезонът на грипната епидемия", коментира още министър-председателят. 

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Източник/ци: https://lupa.bg

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме чрез бутончетата за споделяне отдолу. Благодарим Ви!

Научете за преследването на Фалун Гонг от ККП (Китайската комунистическа партия)

Преследването на Фалун Гонг: Насилствено потискане на 100 милиона души

Настоящите събития в Китай предоставят ясен избор на длъжностните лица и гражданите в страната, както и на хората по цял свят: подкрепа или противопоставяне на преследването на Фалун Гонг. Историята ще запише избора на всеки човек.

Необходимо ли е да се осъди комунизма: Фотоархив на комунистическите зверства

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Осъдете комунизма, напишете заявление и Вие...