Следвайте "Буднаера" в Телеграм

КАКВО СЕ СЛУЧВА? Радев събра бившите служебни министри: "Имайте готовност!" Недялко Недялков: Борисов трябва да си подаде оставката! Победителят на изборите се казва Делян Пеевски

Екшънът в държавата се разгаря. Възможно е кабинетът да се разклати сериозно след балотажа, какъвто анонс даде днес лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

По гореща информация на ПИК президентът Радев вчера е събрал бившите си служебни министри и е дал позивна: "Имайте готовност!"

Твърди се още, че ако се стигне до служебно правителство, за служебен министър-председател се спряга името на Лъчезар Трайков, ректор на Медицинския университет и председател на Съвета на ректорите.

Междувременно битката за София все още не изглежда решена. Според последните данни към 19.00 часа на "Тренд" и "Галъп" разликата между Терзиев и Григорова не е толкова голяма - между 5 и 6%. Данните може да претърпят и промяната при паралелното преброяване.

В студиото издателят на ПИК TV Недялко Недялков потвърди информацията за спешното събиране в президентството и поясни, че това би следвало да е индикация за разпадане на сглобката.

"Костадинов е резервна писта на ГЕРБ. Ако Копейкин е опозицията - тежко ни и горко", каза още издателят на ПИК.

"У нас десни партии няма, има ултралевичари-популисти тип ГЕРБ, ПП, ДБ, Възраждане, БСП", отсече Недялков.

"Бойко Борисов трябва да си подаде оставката, ако има доблест", добави той.

"Събитията се развиват по все по-отвратителен начин. Всичко се движи по сценария на посолството", коментира собственикът на ПИК.

"75% от българския народ каза тази вечер "не" на тези хора. И им казва да се махат. Къде в ЕС има толкова ниска избирателна активност. Няма такова място. Къде в ЕС се гласува с машини, няма такова място", негодува Недялко Недялков.

"Победителят в изборите се казва Делян Пеевски. Втора политическа сила спрямо общинските съветници", каза още той.

"Върна се ДС, върна се Делян Пеевски, върна се Красьо Черния... В каква държава живеем", попита Недялков.

И предупреди, че ако ГЕРБ продължи да крепи сглобката в този й вариант, ще загуби и евроизборите.

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: МЪЛНИЯ В ПИК! КАКВО СЕ СЛУЧВА? Радев събра бившите служебни министри: Имайте готовност! Недялко Недялков: Борисов трябва да си подаде оставката! Победителят на изборите се казва Делян Пеевски - Информационна агенция ПИК

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!