Следвайте "Буднаера" в Телеграм

ТОЙ в ПАНИКА: МУТРИ И ГРУПИРОВКИ ИСКАТ ДА МУ ВЗЕМАТ ДЪРЖАВАТА – ПУТИН Е ВИНОВЕН! ДОКЛАДВАЛ ВЕЧЕ НА ЗАПАДНИТЕ НАЧАЛНИЦИ

Лидерът на ГЕРБ изненандващо пристигна в неделя вечер в Пловдив, за да поздрави новият кмет на град Костадин Димиторв.

Костадин Димитров обяви, че водят уверено, същото заяви и Делян Добрев, който каза, че в Хасково преднината им е 40%.

"Във Варна още броят, в Благоевград също са на кантар. Имаме двойно повече от ППДБ гласове и общински съветници на тези избори. Това са категорични резултати, а те са трета политическа сила. Вече имаме нова сглобка - партиите, които подкрепят Русия и Путин - ПП и "Възраждане".

"Във Варна също е платен вот и на групировките. На мутрите, три букви. В Банкя ПП и "Възраждане" платиха пари, за да ме бият. Играят срещу нас, а искат да си говорят в сряда и четвъртък за данъчни закони", възмути се Борисов.

Той каза, че избирателната активност е толкова ниска, защото на хората им е писнало от лицемерие. "Уведомил съм западните ни партньори", каза още лидерът на ГЕРБ.

"В сглобки не участвам. Имаше някакво споразумение, което се нарушава драстично от мандатоносителя. Пуска се до президента писмо за махане на шефа на ДАНС, нещо което с нас... акад. Денков ми се обади, след като беше изпратил вече на президента. Асен Василев утре прави извънредно заседание да си вкарва данъчни закони, които ние не сме видели. В такъв вид има по-силна от нас сглобка - между "Възраждане" и ПП", обяви Борисов.

"В сряда като видя резултатите от всички гласове. В София Терзиев за да има преднина, половината от избирателите на ГЕРБ са гласували за него. А на предишните избори всички на ППДБ са гласували за Мая Манолова. Дори съм горд, че толкова избиратели са ме послушали", сподели той.

"Ние не правим нищо за хората, ние продължаваме да работим с клишета - е...

ЗА КАКВО Е СЪЗДАДЕНО ЧОВЕЧЕСТВОТО

Източник/ци: ГОРЕЩО В ПИК TV! Борисов изненадващо в Пловдив: Имаме нова сглобка - партиите, които подкрепят Путин. Това са ПП и Възраждане. Уведомил съм западните партньори (НА ЖИВО) - Информационна агенция ПИК

Следвайте "Буднаера" в Телеграм

Ако този материал Ви харесва, помогнете ни да го популяризираме. Благодарим Ви!